Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salutare! Vadim s-a dus, asta e... viata continua. Cine o sa mai aiba ura aia inversunata asupra ungurilor? :(

@@Costel S4F, hai sa curatam wanted list-ul ca si asa n-am ce face :)

Pentru baietii amatori de CS:GO, luati si invatati:

Ce ciudat e sa stai acasa cand stii ca anul trecut pe vremea asta erai la scoala, foarte ciudat :))

Pentru ca n-aveam ce face, am inceput sa purific rapoartele din trecut, si ma uitam la al nostru cat de slab prin luna februarie, d-abea locul 10... Slab, ba, slab, nu stiu cum de ai luat rank 5 :(

E randul meu sa golesc lista de wanted.

Edited by Alex S

Salutare! Ce mai faceti bre? Azi mi-a dat fail OBS-ul si era sa platesc pentru asta dar totul s-a rezolvat :D

@@Costel S4F, eu am intrat ieri dar nu erai on... Am stat cat am stat si dupa m-am carat la CS:GO.

@@Alex S, uite, cum e posibil asa ceva? Cum il omor? Cum ii dau smecta?

@, cine crezi ca mai sta sa dea report? :)) Zicea ceva Alexa pe /c de admini dar nu m-am prins. Acum am inteles :)

, @@Costel S4F, da, am incercat sa fug si sa caut un interior dar a venit Alex si i-a dat down :))

Nu stiu despre voi dar, ce rustler? Ce hunter? Ce hydra?? Heli LSPD for the win! Am primit confiscate in drum spre heli, nu stiu de la cine si nu aveam arme, dar 2 down de catre mine :))) Asta inseamna sa fii mafiot :)))

@@Costel S4F, da, am incercat sa fug si sa caut un interior dar a venit Alex si i-a dat down :))

Da, am venit eu, ingerul aerian, si ce sa vezi... Eu i-am dat down, eu n-am luat punct X( =))

Doamne, ce tura nasoala de noapte... De mult n-a fost asa. Am tras de mine intr-un hal ca sa n-adorm... Nu vreti sa stiti ce faceam :))

Edited by Alex S

Cum il omor? Cum ii dau smecta?

De report n-are nimeni timp de răspuns, majoritatea mai ales adminii noi curăță serverul de afkisti în stradă de altceva nu au timp :))), deci te obosești degeaba cu /report.

Dă-i cu spray și se ridică ! Îl și parfumezi, îi dai și killu !

De report n-are nimeni timp de răspuns, majoritatea mai ales adminii noi curăță serverul de afkisti în stradă de altceva nu au timp :))), deci te obosești degeaba cu /report.

Dă-i cu spray și se ridică ! Îl și parfumezi, îi dai și killu !

Adevarat!!! :))) +1111

Edited by LF Sergiu

@@Peiu S4F, mama Peiule cat de bagabont bazat esti in poza asta de la avatar, nu ca mine, dar meh, te apropii cat de cat :*:))

Lipsesc ochelarii de soare, atata tot. Ar fi fost peste tie garantat, stiu eu sigur :)) (Daca negi faci 5 ture ;) )

Mai is 12 suspecti in joc, dar nu mai am chef de ei. Eu nu-s asa bun ca Costel sa-i termin pe toti :(

Salutare! Ce mai faceti? Offf, ce zi, ce saptamana ma asteapta de luni :( OF, of, of... Sper doar sa nu ies din NG :(

Si, pe o nota mai amuzanta, niciodata nu va puneti cu Galitianul cand e dupa wanted, atat am avut de zis :)))

@@Alex S, nu neg sefu, ai dreptate, ochelarii cu Ray Ban in colt si ma infunda direct :))

@@Peiu S4F, şo te iubi

Ba, apropo de Ray Ban. Recent am realizat si eu cat de valorosi sunt ochelarii astia :)) Am avut la munca vreo 10 perechi de ochelari pierdute, si mereu le dadeau colegii mei tarcoale, si nu stiam de ce se aglomereaza asa la ochelari :)) Pana am descoperit ca sunt scumpi, i-am vazut in filme si la oamenii cu bani, si am inteles. Sunt istet :X

Galitiene, trebuie sa dai cateva failuri si sa le postezi aici, sa vedem cu adevarat cat de bun esti.

@@Alex S, ca ce lucrezi? Daca sunt originali, chiar costa.. Multi ii au cumparati deia la 5 lei si le lipesc ei scrisul, adica inca 5 lei :)) Afacere, doar daca stii cum sunt originalii iti dai seama de diferenta..

Sigur era ceva de capul lor, ca nu i-am vazut la oricine. Cine i-a pierdut, i-a pierdut numai in tocuri d-alea de piele, inscriptionate, smechere :))

Sunt manager la un hotel de 5 stele, langa Mangalia :))

@Alex S, Manager? pana acum erai valet acum esti manager?)

E maneger ma, e greu de crezut? Nu stiti voi de ce e Alex in stare. Aolo :))

@, post +1

MAINE ANTRENAMENT ! NU UITATI SA VA FACETI INVOIRE DACA NU AJUNGETI.