Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, normal ca te tin minte. Erai slabul ala ca csgo :)) N-am ce sa impart ba, n-am bani nici sa trec strada :(

Ba @, si ti-am zis sa dai /q, sa te cumintesti, sa nu mai comentezi... Offf... Bafta mai departe!

@@South Gang G, bafta chiparosule :D Sa stii ca inca nu am uitat ce ai facut pentru mine ( chiar daca pentru tine e un lucru mic ).

EDIT: Imi cer scuze, am crezut ca ti-ai dat demisia pentru ca mergi in hitmen. Greseala mea :( Scuze inca o data! Multumesc Waxi pentru lamurire.

Edited by DooMasteR

@@DooMasteR, si eu am avut aceeasi sensazite. Mi-a aparut in fata o demisie lunga, cu multi membrii mentionati si nu m-am mai uitat la nume, am trecut direct la motiv :)) Numai ca era demisia lui John, nu a lui Gang.

Incepand de astazi, revenim la normal, reincep rapoartele obligatorii. E timpul sa concuram la puncte :))

La multi ani, - Tot binele din lume :)

Edited by Alex S

Neata! Urata vreme afara, cam gol server-ul... Probabil sunt pe la scoala unii / job / dorm. Si uite asa, m-am gandit eu sa fac un tutorial despre cum sa te antrenezi sa prinzi suspectii mai usor cu infernusul.

Daca stii asta, 90% din cei fara drept sunt ca si prinsi :)) Sau macar le oferi o urmarire buna :)) Sa aveti o zi splendida!

'neata, printeselor. Inainte de a ma injura, cititi ce va pun mai jos. Iar daca vreti, totusi, sa ma injurati, facem de 69 puncte pentru Rank 5. :*

Raport de Activitate

- fiecare membru de rank 1-5 are obligația de a efectua raport de activitate.
-- singurii scutiți de raportul de activitate sunt Subliderii.
-- Adminii și Helperii vor avea un raport de activitate redus față de restul membrilor ori vor fi scutiți de acesta în funcție de decizia liderului.

Planul A: il injuram in toate limbile posibile , iar Peiu face o petitie .

Planul B: Pade ii da ban permanent

Planul C: il lasam fara casa si apoi il sodomizam

Planul D: nu facem raportul

P.S: Shudu treci la jail

Edited by Waxios

Eu n-am raport, dar o sa va fur toate punctele, si voi n-o sa ma puteti opriiiiiiiiiiiii >:)

Daca-mi cereti ajutor, o sa va ajut, dar o sa incasez niste taxe, ca sa-mi recuperez banii de pe adeverintele lui Doo Scooby Doo, c-au fost destul de scumpe :))

Neata :*

Eu n-am raport, dar o sa va fur toate punctele, si voi n-o sa ma puteti opriiiiiiiiiiiii > :)

Daca-mi cereti ajutor, o sa va ajut, dar o sa incasez niste taxe, ca sa-mi recuperez banii de pe adeverintele lui Doo Scooby Doo, c-au fost destul de scumpe :))

Neata :*

Dupa ce ca imi esti dator vandut , ar trebui sa ma ajuti sa fac puncte pentru restul zilelor tale :))) !

E plictiseala in joc acum .. suspecti prea putini .. :(

Neata! Urata vreme afara, cam gol server-ul... Probabil sunt pe la scoala unii / job / dorm. Si uite asa, m-am gandit eu sa fac un tutorial despre cum sa te antrenezi sa prinzi suspectii mai usor cu infernusul.

Daca stii asta, 90% din cei fara drept sunt ca si prinsi :)) Sau macar le oferi o urmarire buna :)) Sa aveti o zi splendida!

Taree baaa +1 :)))

@ Eu cel putin incerc sa raman aici cat mai mult timp. Mi-am dat seama ca daca nu puneam demisia atunci acum eram r4 si chiar regret ca am pus demisia.

Edited by BTD Sparros

Ma, @ si restul lumii - Trebuie sa stiti ca puteti discuta cu liderul, cu subliderul, cu colegii de rank 5 sau colegii cu rank 4, 3, 2, 1 si acele momente ale voastre mai putin lucide, cand va apasa profund gandul de a iesi din factiune. Nu doar cereri oficiale de rank-up sau apropuri, ori alte chestii de genul :))

Mie, personal, imi place sa cred ca daca cineva vrea sa iasa din factiunea asta, ar trebui s-o faca numai dupa ce se sfatuieste cu un coleg... Acuma, voi decideti, dar regretul nu va aduce nimic inapoi ;):))

Acuma, logheaza-te pe server si fa BEST! :D:*

Edited by Alex S

@@Alex S la ce bun?

Consider ca oamenii care iti fac post doar ca sa vada ei ca ai dovada trebui omorati! Arsi de vii !! Sodomizati de catre Hawk! Orice numai sa nu mai faca posturi... Am stat sa fac dovada aia o ora, mama ei de dovada... -> http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/13406

Edited by BTD Sparros

, pune video cu sunet, in primul rand. Si ti-am zis, in cealalta reclamatie, sa citesti din nou Regulamentul. Nu vreau sa mai vad chat la reclamatii, sau raspunsuri ce n-au legatura cu reclamatia in sine.

@, Da un + de credibilitate situatiei,se aude cand loveste gratiile nu mai este nevoie sa stai 5 ani pana loveste si colegul de camera

@, Ce pervers esti cu semnatura aia #sodomizare.

Edited by South CarrY

@@yenoH, Da, nu se va mai intampla, ma luase valul, imi pare rau. Nu am video cu sunet, eu joc cu SFX oprit, in schimb in video se vede ca Baikuthebest isi loveste colegul de celula, cum am zis si in comment.

Edited by BTD Sparros

@@yenoH, Da, nu se va mai intampla, ma luase valul, imi pare rau. Nu am video cu sunet, eu joc cu SFX oprit, in schimb in video se vede ca Baikuthebest isi loveste colegul de celula, cum am zis si in comment.

Il loveste o singura data, acel coleg de celula fiind si AFK. Putea fi si o greseala, cat timp el tot dadea cu pumnii aiurea prin celula, dar fara sa loveasca gratiile sau pe altcineva.