Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bah, are cineva vreun contact dea lu` MiTzOne? Inafara de fb ca pe ala e inactiv X( il caut de 1 saptamana pe nab.

Apropo, grija mare ce porumbei scoateti pe /r.. cica avem copcii distrusi care dau PM ca nah, decat sa se faca de kkt pe /r mai bine da pm si scapa de rusine. Totusi nu s-au gandit la varianta ``ce se intampla daca afla ca injunghii pe la spate? O sa par penibil...``.

Edited by SilenCe98

Silence, nu vorbii aiurea daca nu ma cunosti, vorbesti si tu ca sa te aflii in treaba, in primul rand acel pm a fost ca o intrebare si s-a trecut direct la fapte si imi pare rau pentru treaba asta, chiar si asa nu vad de ce te-ai gasit tu sa vorbesti, crezi ca imi pasa ca o sa stau rank 3 si ca nu o sa mai fiu binevenit aici de acum incolo ? Asta este, eu ma joc si imi vad de treaba mea cum a fost si pana acum si stai tu linistit ca nu sunt asa distrus sa stau sa fac rau la toata lumea, pur si simplu am intrebat ceva si s-a trecut direct la fapte, in fine.

Vorbea domnul care da ban la colegi, vai unde era dreptatea, hai ca n-am chef sa ma iau cu toata lumea la cearta, am spus ce am avut de spus, o sa va las imediat, stai linistit ca nu va stric eu distractia, vorba aia "Cel care se simte fără păcat, să arunce primul cu piatra", gen. Si ca sa explic de ce am facut asta, este pentru ca se fac diferente, iar mie nu imi place acest lucru, ori esti bun cu toata lumea, ori esti rau cu toata lumea, nu cred ca am facut ceva rau aici sau sa enervez pe cineva in aceasta factiune pana acum sa fiu asa invizibil, daca altora le place sa se bage in seama si sa il linguseasca sa iasa bine, eu unul nu sunt asa, dar nici nu cred ca trebuie sa fiu lasat ca pe ultimul om, daca nu stii la ce ma refer, o sa vezi in cateva zile. Imi pare rau ca am facut acest lucru, poate ca ma uraste toata factiunea acum, dar cei care ma cunosc stiu cum sunt si alte lucruri nu conteaza.

Edited by tuddypwnz

@@tuddypwnz, Odata zici ca ai facut asta doar pentru a lamuri niste lucruri si acum zici ca ai facut-o pentru ca esti frustrat ca nu iti ofera liderul atentie cum ofera celor care au fost alaturi de el inca de cand era un amarat de paznic. Pai e normal frate, respectul se castiga in timp, nu se ia cu forta. Totusi nu poti spune ca si-a batut joc de tine sau ceva de genul, ca daca facea d'astea poate poate ai fi avut motiv sa-i dai acel PM. Iti spun de pe acum ca oamenii perversi nu vor avea viata lunga intr-un colectiv unit asa ca noi.

Hai la multi ani copiii

Edited by SilenCe98

@@tuddypwnz, iti reamintesc faptul ca faci parte din uV, iar SilenCe din ToV. Din cate stii uS, uV, ToV au alianta. Nu stiu 100% ce s-a intamplat si nici nu vreau sa ma bag, vreau doar decat sa te avertizez. Nu se fac chestii de-astea intre membrii aliantei, sa stii..

@,la multi ani, copile :*

Ba, sa nu dati report:)) Eu sunt SulicaFranaru, sa nu credeti ca postez de nebun pe aici:)) Mno..mai umbla si Rolex pe cont, dar nu-i bai. V-am spus ca sa stiti si sa nu-mi dati report :)

@@South Zhao, nu inteleg ce treaba are Silence ca e din alianta, eu nu m-am certat cu el, el se cearta cu mine, nu inteleg de ce ai spus treaba aia ca eu nu am nimic cu el.

@, Daca tu din toata treaba asta ai inteles ca sunt frustrat, nu am ce sa iti mai raspund ca nu are rost, cum am mai spus, mie imi place sa fie lumea corecta, daca incepi sa dai pe ochi frumosi si pe cine te linguseste mai bine, aici intervine "frustrarea mea" daca tu asta ai inteles si asta a fost ultimul post ca nu am nicio treaba cu voi si nu trebuie sa dau explicatii.

@@South Zhao Ai report, salpa.

@@tuddypwnz, Are SilenCe treaba pentru ca inainte sa iasa din National Guard prima data, eu, el Erow, Arturo, Peiu, Germanu' si alti nabi care s-au lasat intre timp eram in conducerea factiunii, vorbeam zilnic, fapt pentru care am devenit toti tovarasi mai buni decat eram inainte, nu se baga ca sa se afle in treaba, se baga pentru ca nici lui si nici mie nu ne convine ca Arturo a luat LW din cauza unui membru "curios" cum zici tu. Tot ce se zice pe /r trebuie sa ramana in colectivu' nostru, d-aia uneori ne permitem un limbaj mai licentios uneori, daca tu intr-adevar erai curios de ce zice Arturo puteai sa dai PM fara acele poze ca sa te lamuresti. Topicu', sau mai bine zis, sectiunea de demisii de pe site e mereu deschisa.

La multi ani tovarasii mei copilandri.

Edited by South Hawk

@@tuddypwnz, Frustrat = atunci cand nu te multumeste ceva, cand nu iti convine ceva, cand te crezi neindreptatit si incerci sa te razbuni pe toti din jurul tau. Ce te-a nemultumit pana la urma ? Daca zici ca nu e din cauza lipsei de atentie si sa nu vi cu favorizari gen X ia mai repede up decat Y, fiecare ia up pe anumite criterii gen competenta si comportament.

@, Am inteles ce vrei sa spui, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma faci pe mine frustrat, eu nu sunt ca aia sa ma trezesc dimineata cu chef de posturi si sa ma distrez pe seama asta, am si eu o varsta, dar asta nu inseamna ca trec cu vederea, aici nu e vorba de niciun criteriu sau comportament, ce zici tu, eu nu vorbesc aiurea sa ma aflu in treaba, este primul meu pm si nici macar nu a fost ca un pm, a fost pur si simplu o intrebare pusa la nervi si s-a trecut la fapte, va inteleg ca sunteti suparati pe mine, o sa va las imediat, nu mai da reply pentru ca atat am avut de spus.

Edited by tuddypwnz

@@tuddypwnz, Bă, de când ai intrat în facțiune ți-am simțit putoarea și știam de ce ești în stare :). Asta pentru că mi-ai făcut un post, prin care ai arătat cum ești tu, adică slab și plin de suferințe :)http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/17980

De obicei facțiunea asta schimbă jucătorii în bine, dar tu ești o cauză pierdută :).

va inteleg ca sunteti suparati pe mine, o sa va las imediat,

Mai repede te rog :)

@@tuddypwnz M-ai facut sa rad. Daca nu iti place sa te "lingusesti" sau ce mai ziceai tu acolo de ce te plangi ca nu-ti acorda nimeni atentie ? Tu vrei sa te tratam in special, sa tragem de tine sa vorbesti sau prostii ? De mult n-am intalnit o situatie atat de penibila. Lumea nu se comporta cu tine cum se comporta cu restu, ne enervam si dam PM, dar cel mai trist lucru este ca tu stai frumos si astepti sa fi bagat in seama ca pe o printesa, crede-ma, nimeni n-o sa-ti ofere nimic la cum te astepti tu, ca e in joc, ca e in realitate.

@ Tu la 23 ai ajuns sa reactionezi asa la o chestie ca asta? Imi imaginez ce bine te integrezi in realitate si tot ce inseamna cuvantul "grup".

Edited by South DropZZ

@, Am inteles ce vrei sa spui, dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma faci pe mine frustrat, eu nu sunt ca aia sa ma trezesc dimineata cu chef de posturi si sa ma distrez pe seama asta, am si eu o varsta, dar asta nu inseamna ca trec cu vederea, aici nu e vorba de niciun criteriu sau comportament, ce zici tu, eu nu vorbesc aiurea sa ma aflu in treaba, este primul meu pm si nici macar nu a fost ca un pm, a fost pur si simplu o intrebare pusa la nervi si s-a trecut la fapte, va inteleg ca sunteti suparati pe mine, o sa va las imediat, nu mai da reply pentru ca atat am avut de spus.

Fac ce vreau!

Intru mai incolo sa va sodomizez astia de rank 1, later.

@Peiu S4F Forta.

Edited by South Hawk