Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@tuddypwnz eu personal nu sunt suparat pe tine si nu ma intereseaza cu ce scop ai dat PM, dar ma deranjeaza cand spui ca nu iti acordam atentie. Daca ai considerat asta trebuia sa-mi dai un PM in care sa-ti spui punctul de vedere si sunt convins ca ajungeam la un consens. Nu ai fi fost nici primul si nici ultimul care imi da PM cu o problema. Repet, nu sunt suparat pentru ca din punctul de vedere al regulamentul este o sanctiune corecta, numai ca intr-un colectiv precum in NG nu se fac lucruri de genul (am inteles ca nu asta a fost intentia ta) de aici si reactia mai dura a colegilor. Capul sus si mergem mai departe :-bd.

Cat despre voi praduitorilor, gata ca nu mi-a taiat organul genital. A fost un gest la nervi, poate si noi am facut astfel de lucruri. Nu mai comenteaza nimeni pe acest subiect!

@@South Zhao Ai report, salpa.

@@tuddypwnz, Are SilenCe treaba pentru ca inainte sa iasa din National Guard prima data, eu, el Erow, Arturo, Peiu, Germanu' si alti nabi care s-au lasat intre timp eram in conducerea factiunii, vorbeam zilnic, fapt pentru care am devenit toti tovarasi mai buni decat eram inainte, nu se baga ca sa se afle in treaba, se baga pentru ca nici lui si nici mie nu ne convine ca Arturo a luat LW din cauza unui membru "curios" cum zici tu. Tot ce se zice pe /r trebuie sa ramana in colectivu' nostru, d-aia uneori ne permitem un limbaj mai licentios uneori, daca tu intr-adevar erai curios de ce zice Arturo puteai sa dai PM fara acele poze ca sa te lamuresti. Topicu', sau mai bine zis, sectiunea de demisii de pe site e mereu deschisa.

La multi ani tovarasii mei copilandri.

Adica eu ma incadrez la alti nabi? :-W

@tuddypwnz eu personal nu sunt suparat pe tine si nu ma intereseaza cu ce scop ai dat PM, dar ma deranjeaza cand spui ca nu iti acordam atentie. Daca ai considerat asta trebuia sa-mi dai un PM in care sa-ti spui punctul de vedere si sunt convins ca ajungeam la un consens. Nu ai fi fost nici primul si nici ultimul care imi da PM cu o problema. Repet, nu sunt suparat pentru ca din punctul de vedere al regulamentul este o sanctiune corecta, numai ca intr-un colectiv precum in NG nu se fac lucruri de genul (am inteles ca nu asta a fost intentia ta) de aici si reactia mai dura a colegilor. Capul sus si mergem mai departe :-bd.

Cat despre voi praduitorilor, gata ca nu mi-a taiat organul genital. A fost un gest la nervi, poate si noi am facut astfel de lucruri. Nu mai comenteaza nimeni pe acest subiect!

Nu esti suparat pe el.. ciudat r3 automat =))))))))))))))))

Nu esti suparat pe el.. ciudat r3 automat =))))))))))))))))

Jur ca nu inteleg rostul acestui comentariu si legatura ta!? Ma refeream la faptul ca nu sunt suparat ca am luat LW din cauza lui ce legatura are cu rankul, din moment ce el a luat rank la 2 - 3 zile distanta!? :| unde e logica?

Edited by Artturo

Jur ca nu inteleg rostul acestui comentariu si legatura ta!? Ma refeream la faptul ca nu sunt suparat ca am luat LW din cauza lui ce legatura are cu rankul, din moment ce el a luat rank la 2 - 3 zile distanta!? :| unde e logica?

Scz, m-am bagat doar in seama, despre logica anu' trecut aveam media 5.

@, Ia să văd băi așchiuță dacă tot vorbești, ce așchii ai tu, dacă eu am bețe.

Băi nu vă înjură nimeni prin joc ? Toți se poartă frumos ?

Să știți că încă avem topic pentru blacklist !!!!!!!

P.S.

Welcome back Jilkas :X (wanted 1 =)) )

Edited by Peiu S4F

@ salut am auzit multe despre tine. Vrei sa lucrezi la mine la night club? Te pun pe post de sodomizator alaturi de BlackHawk.Daca nu vi ai rwport S@lP@ =))))