Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Peiu S4F, cred ca ne-am uitat gradele aici sau mi se pare mie ? :))
@@zeAma69, de obicei fac pe bani, dar te cunosc de prea mult timp si imi esti prieten, deci e moca :)
@, stiu ce am zis :P Exact ce scrie pe forum la "aplicatii". Mai mult nu dau pe public, doar in privat.

Sa sti ca i-am spus nevestei mele, LiLi :P

@@MaDoXxX TV m-am uitat peste videoclipul facut de tine in jail. A iesit frumos dar am vazut niste greseli.

1. Nu mai da TAZER AIUREA!

2. Cand duci pe cineva la heal, dupa ce a terminat ii dai uncuff si apoi punish 1.

Ai mai multa grija.

@, Topicu` de legende nu tre neaparat tinut inchis, eu il tineam deschis dar se inchidea automat dupa 1 zi ca nu posta nimeni.

Normal pe prima pagina scrie ca poate posta oricine pe acolo, deci no fi bai de il lasi asa.

@@MaDoXxX TV m-am uitat peste videoclipul facut de tine in jail. A iesit frumos dar am vazut niste greseli.

1. Nu mai da TAZER AIUREA!

2. Cand duci pe cineva la heal, dupa ce a terminat ii dai uncuff si apoi punish 1.

Ai mai multa grija.

I-am zis si eu sa aibe grija cand duce in detinut la heal sa deie cuff inainte sa deschida celula si sa aibe grija cum da punish si sa nu mai traga aiurea prin jail.

Pe vremea lui Arturo / Honey se dadea FW daca se facea dm intre membri sau se tragea aiurea prin pereti in Jail. Mare grija