Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

P.S. Pa1 mi-e mie indiferent cand se tine, orice ora, orice zi din saptamana ajung (cand mi-oi repara PC), deci nu e vorba de asta.. e vorba ca are net prin sarma varmea si iau san andreas cu 220kb/s

P.S. Pa1 mi-e mie indiferent cand se tine, orice ora, orice zi din saptamana ajung (cand mi-oi repara PC), deci nu e vorba de asta.. e vorba ca are net prin sarma varmea si iau san andreas cu 220kb/s

Nu e adevarat ALLEN la Liceu e viata... E cea mai frumoasa perioada din viata :X NU O SA TI SE TAIE decat daca esti la un Liceu distrus :) Eu sunt la Colegiul National "Spiru Haret" si ma simt foarte bine :D

@SuneT: Maxim 22:00, nu prea le ai cu matematica...

Nu e adevarat ALLEN la Liceu e viata... E cea mai frumoasa perioada din viata :X NU O SA TI SE TAIE decat daca esti la un Liceu distrus :) Eu sunt la Colegiul National "Spiru Haret" si ma simt foarte bine :D

@SuneT: Maxim 22:00, nu prea le ai cu matematica...

si eu sunt la Colegiul National Ion Maiorescu din giurgiu si ma distrez suntem 4 baieti si 17 fete in clasa dar cate odata ma inerveaza rau imi vine sa le dau cap in cap cand se iau la cearta pe p_ _a, dar in al doilea semetru chiar astepatam vacanta nu mai suportam

Edited by Allen94

@Pa1: vreau sa inceapa liceul ca am intrat acum a 9-a ..si sa vad cum e

va zic eu ca e cam aiurea si compania colegilor ca sunt unii ticniti in clasa care se i-au de tine si te enerveaza + testele si tezele + cine stie ce materii mai baga + ca eu nu ma pricep la info desi sunt la profil mate-info deci e cam aiurea pt mine deja astept sa termin clasa a 11-a si a 12-a acm urmeaza a 11-a sper sa nu fie foarte greu si sa pot sa inteleg informatica...