Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu si acum ma oftic din cauza netului asta al varamii care e distrus si m-a impierdicat sa ajung la sedinta :((

Eu si acum ma oftic din cauza netului asta al varamii care e distrus si m-a impierdicat sa ajung la sedinta :((

Doarme omu cateva ore, si se mai umplu 3-4 pagini pe forum :)) Frumos

Apropo de liceu, sa va explic cum sta treaba: Totul depinde de colectivul in care nimeriti.

Daca nimeresti intr-o clasa de cretini, trebuie sa fi dur altfel ti-o vei lua in freza.

Daca nimeresti intr-o clasa de fitosi, cu bani, etc. trebuie sa ai grija sa nu ti-i pui in cap. Fitosi = bazosi. Multa vorba, putina actiune. Poti sa te impui prin fizic.

Exista si varianta in care poti nimerii intr-o clasa unde crezi ca vei fi cel mai "smecher".. Nu e asa. Nu va dati smecheri la inceputul liceului, deorece ulterior veti avea de pierdut. Va vor categorisi "oaia neagra" a grupului, si asta are consecinte destul de neplacute.

Mai exista varianta in care nimeriti intr-o clasa de copii de treaba, o clasa unita, etc. Sa nu fiti "cacaciosi", sa va dati "smecheri", etc. pentru ca asta e modelul ideal de clasa, care apare ca o cometa (o data la sute de ani), si o stricati prin comportament negativ.

Dar cunoscandu-va pe voi, o sa va descurcati :P

PS: Profesorii rai, va unesc.

Eu ce mai fac ? am terminat 12 clase domn profesor ? ce imi sugestie imi dai pentru viitor ?