Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Terminati cu spamul asta ca o sa inchidem topicul aici se vorbeste discutii generale,anunturi generale despre factiune!

Noapte buna NG,Buna dimineatza NG,Ce mai faceti all,Back de la scoala aceste chestii le puteti vorbi in game pe chatul /r daca tot asa o sa continuati o sa trecem si la sanctiuni!

Nu se vede ce am spus nu?

Re all ce faceti?Acum am ajuns si eu de la scoala mananc si intru in joc.

Terminati cu spamul asta ca o sa inchidem topicul aici se vorbeste discutii generale,anunturi generale despre factiune!

Noapte buna NG,Buna dimineatza NG,Ce mai faceti all,Back de la scoala aceste chestii le puteti vorbi in game pe chatul /r daca tot asa o sa continuati o sa trecem si la sanctiuni!

Allen fara suparare dar noi nu suntem singura factiune care face asa.Daca ar trebuie sa se impuna o regula sa se faca pentru toate factiunile nu doar pentru NG. :b-emo:

Re all ce faceti?Acum am ajuns si eu de la scoala mananc si intru in joc.

Allen fara suparare dar noi nu suntem singura factiune care face asa.Daca ar trebuie sa se impuna o regula sa se faca pentru toate factiunile nu doar pentru NG. :b-emo:

Scuze ALLEN dar sunt deacord cu Pa1....

oN : ce mai faceti allz ?!

Allen, se pare ca nu prea esti "plimbat" pe forum. Atata timp cat discutam despre un anumit subiect nu se considera off topic sau spam. Iar cei care posteaza din an in an se numeste inactivitate. Daca faci posturi nu ti se intampla nimic, mai rau cand nu faci.

On: Neataaaaaaaaaaaaaaaa.

Sal all .

Pa1 te contrazic .

Ok deci ai voie sa vorbesti , dar mai usor , voi cand intrati stiti numai sa ziceti "salut , pa , noapte buna". asta o poti spune si pe /r

Aici vorbiti si voi ce ati mai facut in viata reala/joc. Ce ati mai vandut/ cumparat . Cum va mers la scoala , sau in alta parte.

Sunt tot felul de subiecte despre care poti sa vorbesti. NU doar sa zici pa sau nu stiu ce.

Fiecare factiune are voie sa vorbeasca orice ce doreste , dar nu lucruri inutile, asa nu s-ar mai fi facut topicul "discutii".

Va rog sa nu o luati in nume de rau , dar eu unul mi sa luat sa vad numai "sall , pa etc". Cu ce va ajuta pe voi +1 ? Va da bani ? nu cred. Aveti voi timp de asa ceva , cu timpu faceti.;) ma vedeti pe mine ca am nu stiu cate posturi?

CIUPA, ALLEN , LEGIC sa nu va suparati pe mine ca am zis asta , stiu nu sunt eu lideru/sublideru sa fac aici legea. Dar e adevarat ce am zis .

Edited by DGS AnoNim

Sal all .

Pa1 te contrazic .

Ok deci ai voie sa vorbesti , dar mai usor , voi cand intrati stiti numai sa ziceti "salut , pa , noapte buna". asta o poti spune si pe /r

Aici vorbiti si voi ce ati mai facut in viata reala/joc. Ce ati mai vandut/ cumparat . Cum va mers la scoala , sau in alta parte.

Sunt tot felul de subiecte despre care poti sa vorbesti. NU doar sa zici pa sau nu stiu ce.

Fiecare factiune are voie sa vorbeasca orice ce doreste , dar nu lucruri inutile, asa nu s-ar mai fi facut topicul "discutii".

Va rog sa nu o luati in nume de rau , dar eu unul mi sa luat sa vad numai "sall , pa etc". Cu ce va ajuta pe voi +1 ? Va da bani ? nu cred. Aveti voi timp de asa ceva , cu timpu faceti.;) ma vedeti pe mine ca am nu stiu cate posturi?

CIUPA, ALLEN , LEGIC sa nu va suparati pe mine ca am zis asta , stiu nu sunt eu lideru/sublideru sa fac aici legea. Dar e adevarat ce am zis .

Atunci de ce mai este Topicul Discutii pentru a vb intre membri , viata reala , joaca..... si asa noi ne cunoastem mai bn intre noi :> | Dap toaote factiunele vb , noi la fel vb nui spam ^^ .

oN : ce faceti allz ?!

Edited by Lucky

Salut. :)

Ce discuţii aveţi .. nu vă mai ambalaţi atăta, că ce facem noi nu e spam dar ca la orice facţiune trebuie să fie activitate şi pe forum şi in joc.

Mă duc să mănănc vorbim după.

Deacord. Pofta buna.

Nu stepahn , eu ma refer la altceva , poate nai citit bine.

Aveti voie , am si scris . Dar unii stiti doar sa ziceti " salut all , noapte buna all, ce faceti all". Am mai spus odata , asta poti zice si pe /r

Logic ca ai voie sa vorbesti , dar ceva util .

Pofta mare

Edited by DGS AnoNim

Nu stepahn , eu ma refer la altceva , poate nai citit bine.

Aveti voie , am si scris . Dar unii stiti doar sa ziceti " salut all , noapte buna all, ce faceti all". Am mai spus odata , asta poti zice si pe /r

Logic ca ai voie sa vorbesti , dar ceva util .

Pofta mare

Eu n-am citit decăt postul lu ALLEN =))