Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

LoL.. Azi-noapte, dupa wipe, pe la 4-5 a fost Apocalipsa Codatilor ;)) , iar unul dintre ei a inceput sa dea /pay Klaudiu 1000 cand eram cu TV pe ei.. Si azi am vazut ca mi-a trecut Alin.Maest banii pe 0..

Asta ca sa stiti copii:

- Daca un strain vine la voi cu bomboane, NU ACCEPTATI dati-le inapoi, pentru ca Dumnezeu (Alin.Maest) e acolo sus si va vede! o:-)

Si totusi. nu stiu de ce, tind sa cred ca era unul din cei de pe server.. Unu cu experianta care stia ce se va intampla daca imi da bani aiurea :) GG lui! Baiat destept!

Dar totusi.. totul pe 0 pentru 20 - 30k ? Macar daca imi dadea si mie 500k, imi luam pedeapsa cu mandrie.. :D

Pana aici a fost .... Sper ca v-am fost 1 Superior bun si 1 Antrenor bun ... sper ca pe vitor Ciupa , Carlos , Klaudiu sa faca aceasta factiune cea mai buna , nu ca Deja nu ar fi una ... daca am gresit cu ceva ... fata de cineva imi cer scuze .. macar acum la plecare .... sper sa ramanem prieteni si cine stie ... poate o sa reintru in National Guard ! ... Salut !!!!!! Respect NG ! 4 EVER !

pa-pa NG :-H .. pe Chic am ban permanent...mi-a facut placere sa fiu membru National Guard ..multumesc lui CiupaNezu k m-a acceptat NG.. :-< bafta ..sper sa ramanem prieteni.. da tot il urasc pe SaMp_Killer >:P .. :-H

Mda la rr ala de la sv eram barzini!! a dat razr timpu inapoi :)) eram grasutz de barzini!! si aveam 500 mil :D !!eram lvl 13 =))))))) Edited by BadAngel

Bai Chic ce rau imi pare! :( Am patit si eu ceva cam la fel.. numai ca mie nu mi-a dat ala foarte mult si pentru ca i-am dat inapoi o parte din ei, Alin mi-a dat doar banii pe 0. Oricum e nasol.. dar ce poti sa faci? Sa te certi cu Dumnezeu? :|

Cum am specificat in postul meu anterior, acel arrest list a fost doar temporar... varianta finala este:

Wanted 1:

/arrest 800 6 0 0

Wanted 2:

/arrest 1500 10 0 0

Wanted 3:

/arrest 2500 12 0 0

Wanted 4:

/arrest 4000 16 0 0

Wanted 5:

/arrest 6000 18 0 0

Wanted 6:

/arrest 7000 20 0 0

Am introdus inca o regula, Politistii NU au voie sa detina job-urile Farmer si Trucker, cei care detin acest job vor fi sanctionati dur. Datoria voastra este de a proteja aceste job-uri, nu de a le exercita.

De asemenea, politistii care pun key pe combina, truck, sau cei care pun key si apoi le vand, vor fi demisi din politie!