Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare NG, de astazi suntem colegi, sper sa ne intelegem bine, si sa fim alaturi unul de celalalt si la bine si la rau.

Hello mates

I joined you today and hope have good time with you :D

i have a problem near jail i mean out zone of jail my screen will be freeze i don't know what i have to do :( any one can help me ?

Salut soldatei de astazi vom fi colegi si sper sa fim pana cand imi voi incheia cariera in SAMP.Aceasta va fi ultima mea factiune si sper sa petrec cat mai mult timp aici.

Eu mai stau pana la 22:00 la jail dupa ies ca maine la 6 dim sunt in picioare deci Noapte buna !

`Vreau in primul rand sa le urez bun venit in National Guard bobocilor :)))!!! :)>-

--- Iar in al doilea rand vreau sa ii multumesc lui dRE pentru rank up si tuturor celor care au mai primit !

Noapte buna Soldati,pe maine m/

Edited by ScorpioNNNN

Neata NG acum m-am trezut si eu, ma duc sa imi fac o cafea si intru in joc.

# De azi imi incep programul la jail

Edited by Seven Da RuLLeS

`Salutare National Guard !!!

Acum am venit si eu de la scoala ,cred ca raportul mi-l incep mai pe seara ca nu prea-mi arde

`Buna seara National Guard !!!

Nu prea am mai avut timp azi de raport,il continui maine :P bafta la robberi care ati mai ramas in game ! m/

~ Noapte buna.

Edited by ScorpioNNNN

mda... dupa ce am instalat audio pack-ul... nu mai pot intra in sa-mp :(( bass.dll is missing... dupa ce am bagat bass.dll... imi spune de alt dll ca imi lipseste :(( asa ca... atentie amatorilor.......

edited:

Problema rezolvata prin REINSTALAREA sa-mp 0.3e... si acum pot asculta toate radiourile :D (thx dutu14...)

Edited by Valirus