Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Back ! Puteti sa ma ajutati si pe mine cu uploadatul ss`urilor pe Imgur !

Am bagat toate ss`urile un albume dar nu stiu unde sa dau sa imi arate linkul care sa il pun pe forum ...daca intelegeti ce vreau sa spun ! Nu am mai lucrat cu imgur si imi cam prind urechile !

Back ! Puteti sa ma ajutati si pe mine cu uploadatul ss`urilor pe Imgur !

Am bagat toate ss`urile un albume dar nu stiu unde sa dau sa imi arate linkul care sa il pun pe forum ...daca intelegeti ce vreau sa spun ! Nu am mai lucrat cu imgur si imi cam prind urechile !

Dai click pe album si copiezi linkul de sus de unde scrii pe ce site vrei sa intri :D si il copiezi si ala e

-------------------------------------------------------------

`Noapte buna National Guard :D !!!

Am iesit si eu ,vad ca serverul nu-si mai revine ,aveam de gand sa stau pe robberi >:)

eu am iesit pe la 10 aseara... si ma trezi la 8, dar serveru fu down... naspa...

eu ma pregatesc sa plec la munca, iar pe la 1-2 sper sa ajung acasa... bafta azi tuturor.. ;)

Edited by Valirus

Salut, vreau sa va spun ca trebuie sa va pastrati ordinea la numarul de raport, adica daca la jail aveti raportul numarul 3. si treceti la raportul de rank 2+, trebuie postat cu raportul numarul 4, nu incepeti de la inceput.