Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

LoL m-am uitat pe fiecare pagina si sunteti 2-3 oameni care faceti spam, nu inteleg la ce va ajuta atatea posturi ^_-

tu ce crezi?! +1 ... nici macar nu verifica ce s-a mai scris aici...

apropo... rank 1!

Duminica dupa antrenament, o sa avem o mica sedinta... nu o sa va retinem mult, MAXIM 30mins.

sper sa fiti cat mai multi.

tu ce crezi?! +1 ... nici macar nu verifica ce s-a mai scris aici...

apropo... rank 1!

Duminica dupa antrenament, o sa avem o mica sedinta... nu o sa va retinem mult, MAXIM 30mins.

sper sa fiti cat mai multi.

O sa fiu prezent, Vali.

Noapte buna, ne auzim maine. Va doresc, o ultima zi din saptaman, cat mai frumoasa, si nu uitati, maine la 20:00, antrenament aerian.

Edited by Rubby

Salut salut, back si eu de afara. Eu fac bine, tocmai am mancat vreo 40 de mandarine mici :)). Tu, ce faci ? A venit mosu la tine ? :))

A venit a venit am mancat si eu mandarine :)))) Pe la ora 14 plec ca am cros de 2000m de metri :(( apropo daca va place noua mea semnatura dati si voi un + va rog :o3

Eu am plecat la servici (am primit marfa). Ma intorc mai tarziu.

Aveti grija sa depuneti rapoartele pana la 20:00 ... orice raport depus dupa, sau editat dupa aceasta ora, duce la ANULAREA RAPORTULUI.

Server ON. Am postat si eu raportu', sunt rupt de oboseala, doar 3 ore jumate dormite... Nu cred ca voi sta pana mai tarziu in game... ne auzim maine, sa aveti o zi de duminica cat mai faina !

Neatza se pare ca si-a revenit forumul va urma probabil sa revina si serveru , oricum e o pauza destul de bine venita pentru obsedati care au uitat ca acesta este doar un joc poate au avut si ei timp sa atinga zapada asta :)>- !

Salut baieti. Tocmai am ajuns si eu de la liceu... Frig, frig. Serveru' S-AR PUTEA sa-l deschida azi, sa speram ca asa vor face.