Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, deci este oficial, astazi este mult asteptatul moment in care se redeschide orasul San Fierro. :X

Am stat cam mult astazi la jail, m-am plictisit si am iesit la o plimbare, am filmat putin, l-am uploadat pentru voi. :D

http://www.youtube.com/watch?v=NMI0NTTeqjI

Este editat in movie maker, mi-a luat aproximativ 3 minute sa fac tot.

Salutare, deci este oficial, astazi este mult asteptatul moment in care se redeschide orasul San Fierro. :X

Am stat cam mult astazi la jail, m-am plictisit si am iesit la o plimbare, am filmat putin, l-am uploadat pentru voi. :D

Este editat in movie maker, mi-a luat aproximativ 3 minute sa fac tot.

Se vede în video cât de plictisit erai. :))

Oricum, ți-a ieșit frumos. :D

• Nickname: VAG

• Level: 20

• Rank: 3 ( First Lieutenant )

• Vechime : 17.01.2013 - 4 luni si o zi

• De ce doresti sa pleci din National Guard?: Mi s-a oferit sansa la Sublider la factiunea Taxi Cab Los Santos si nu vreau sa o ratez.

• Sunt de acord ca voi sta Civil pentru 1 saptamana in caz ca se dovedeste ca NU am fost membru National Guard pt minim 2 saptamani: Da.

• Alte precizari?: Va multumesc tuturor pentru tot, dar cel mai important lucru este ca am legat prietenii importante aici ( Speack[M.x], mag1[c], Only0ne, 0nly.aSuL, FlorineL., AnTiDoT, Adryan., Erow, Gabriel0123, TroNy) care nu le voi uita si sper ca nici voi sa nu le uitati. Multumesc mag1[c] si Speack[M.x] pt sansa acordata. Aici am descoperit ceea ce inseamna jocul cu adevarat si nu o sa uit niciodata perioada petrecuta aici. SUCCES TUTUROR!

• O ultima dorinta? : Sa ramanem prieteni cei mentionati mai sus si sa nu ma omorati la robburi.

Se pare ca aici s-a cam terminat pt mine. National Guard pt mine ramane cel mai frumos departament. Va multumesc tuturor pt clipe de neuitat si SUCCES TUTUROR.

Se pare ca aici s-a cam terminat pt mine. National Guard pt mine ramane cel mai frumos departament. Va multumesc tuturor pt clipe de neuitat si SUCCES TUTUROR.

Bafta omule. O sa-mi fie dor de tine..

Baftă în continuare VAG !

Eu din păcate nu am apucat nici-o casă sau biz .... eram prea obosit aseară , şi am ieşit pe la 23 .

Edited by Majestickk

Succes mai departe!

Acum am ajuns acasă.

Salut!

Salutare băieţi. Eu am ieşit din National Guard. Vă iubesc pe toti, dar chiar nu mai aveam timp de raport. Ma voi reintoarce intr-o buna zi inapoi. Sper ca n-am dezamagit pe nimeni.

Multa bafta si succes cu raportul. M-am distrat super bine si chiar mi-a placut.