Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

La ce faci practică de la ora aia? :))

Salut!

Acum m-am ridicat din pat.

Am practică în fiecare dimineață la 8 :)) e cam matinală ora dar n-am ce face..

# Salut, acum am venit și eu din oraș am fost puțin la păcănele am înnebunit puțin aparatul :)).

Back de la liceu , plictiseală mare ... nici ora de română nu am facut-o :((

Mă pun vreo oră în pat şi apoi intru şi eu ingame .

De ce ? E bună ? :)) Că văd că ai la Interese : Interests:Profa de română :)).

Am practică în fiecare dimineață la 8 :)) e cam matinală ora dar n-am ce face..

# Salut, acum am venit și eu din oraș am fost puțin la păcănele am înnebunit puțin aparatul :)).

*Ai câștigat ceva măcar? :))

**Are fetișuri cu profesoara lui de română de mult timp.

*Ai câștigat ceva măcar? :))

**Are fetișuri cu profesoara lui de română de mult timp.

N-am câștigat nimic, deja am început să le urăsc că numai bani investesc în continuu.

Salut, am venit de la scoala si am o tema la info de care n-am chef... m-am gandit ceva. Cine face un powerpoint dupa urmatoarele cerinte si mi-l trimite pe mes primeste 700k. Cerintele powerpoint-ului sunt :

1. Tema : reclama unui produs/film(produse fiind orice, masini, orice)

2. Minim 7 slide-uri(diapozitive)

3. Cel putin o imagine de fundal

4. Hyperlink(butoane de actiune)

5. Diagrama (vanzari)- adica vanzarile pe 3 luni, cum au crescut, sau la un film vizionarile, sau compari un produs nou aparut cu o versiune mai veche a aceleias marci.

6. Animatii si tranzitii

7. Prezentarea sa ruleze automat ( optional)

Asta e o chestie cat se poate de serioasa, e o tema pentru care primesc maine nota, cine doreste sa dea un quote sa spuna ca el face si dupa ce termina lucrarea sa mi-o trimita pe mess, puteti face si mai multi :D ... please help me [-o<

Edited by Z o R R o

Salut, am venit de la scoala si am o tema la info de care n-am chef... m-am gandit ceva. Cine face un powerpoint dupa urmatoarele cerinte si mi-l trimite pe mes primeste 700k. Cerintele powerpoint-ului sunt :

5. Diagrama (vanzari)- adica vanzarile pe 3 luni, cum au crescut, sau la un film vizionarile, sau compari un produs nou aparut cu o versiune mai veche a aceleias marci.

6. Animatii si tranzitii

Cine nu stie ultimul punct primeste 600k. Asta e o chestie cat se poate de serioasa, e o tema pentru care primesc maine nota, cine doreste sa dea un quote sa spuna ca el face si dupa ce termina lucrarea sa mi-o trimita pe mess, puteti face si mai multi :D ... please help me [-o<

Ti-as putea face, dar cu exceptia punctelor 4 si 5, diagrame am mai facut, dar nu le stapanesc prea bine, insa butoane de actiune n-am facut niciodata, am incercat sa fac o singura data in Photoshop, dar nu mi-a iesit nimic.

// Nu-mi trebuie bani.

// Inca ceva, ce termen ti-a dat profesorul ?

Edited by DGS AlexCyo

6. Animatii si tranzitii

Cine nu stie ultimul punct primeste 600k. Asta e o chestie cat se poate de serioasa, e o tema pentru care primesc maine nota, cine doreste sa dea un quote sa spuna ca el face si dupa ce termina lucrarea sa mi-o trimita pe mess, puteti face si mai multi :D ... please help me [-o<

Daca face cineva si o sa iau si nota buna pe el(9 sau 10) maine o sa ii mai dau prima 300k.

Iti fac eu acum. Voi revenii cu edit la link download.

Poftim, apasă aici să-l downloadezi.

Sper să fie ce-ți trebuie, am reușit să fac toate punctele (rulează și automat, are și tranziții/animații,diagramă,hyperlink-uri(butoane)/8 slide-uri.

Timp de lucru: 1 oră.

Succes mâine!

Edited by Compaq

Vai doamne , nu vre să ştii cum arată la 33 de ani :X :X . E MORTALA !!

Frumoasă , inaltă , divorţată, şi bine dotata !!! Parfum !

Nici nu poţi să fii atent la ora ei , e misiune imposibilă să întelegi ceva la oră.Te apucă păcatele când o vezi ...

Iti fac eu acum. Voi revenii cu edit la link download.

Poftim, apasă aici să-l downloadezi.

Sper să fie ce-ți trebuie, am reușit să fac toate punctele (rulează și automat, are și tranziții/animații,diagramă,hyperlink-uri(butoane)/8 slide-uri.

Timp de lucru: 1 oră.

Succes mâine!

mersi frate, cand intru in game iti dau banii