Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Altceva în afară de FIFA, SAMP și DOTA/WOW/LOL știți?

Eu stiu sa merg cu bicileta, cu rolele, cu trotineta, cu sania, cu patinele, stiu sa conduc, stiu sa citesc, stiu sa mananc, stiu sa beau, stiu sa joc fotbal, stiu mai multe, daca vrei sa ma intrebi ce mai stiu, intreaba-ma :))

Eu stiu sa merg cu bicileta, cu rolele, cu trotineta, cu sania, cu patinele, stiu sa conduc, stiu sa citesc, stiu sa mananc, stiu sa beau, stiu sa joc fotbal, stiu mai multe, daca vrei sa ma intrebi ce mai stiu, intreaba-ma :))

Mă refeream strict la mediul virtual. De ce crezi că ți-am enumerat acele jocuri?

Te duci în club?

Se duce in spatele casei la o bere de 3 lei.

Mă refeream strict la mediul virtual. De ce crezi că ți-am enumerat acele jocuri?

Ba , am gasit un pc vechi , merge , deci pot sa ma joc :)) , insa nu merge sa fac dovezi sau sa filmez sau sa stau pe skype.

Nu , ca e clar :))) Am fost la un prieten , am baut si am ascultat niste muzica :))) sunt bine's stati linistiti :))) ! <3

nu,ca e clar,bagate la somn :)))

Numai pot sa duc , nici-un pahar.

Inca sunt la un majorat , si sunt rupt . Poate mai ajung acasa in vreo 3,4,5,69 ore .

Maine , defapt azi mai am si sala ...

Numai pot sa duc , nici-un pahar.

Inca sunt la un majorat , si sunt rupt . Poate mai ajung acasa in vreo 3,4,5,69 ore .

Maine , defapt azi mai am si sala ...

Hai lasa baby ca poti , te sprijina Melinte :))) !

Acum chiar ma bag la somn , noapte buna ! :*