Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare, acuma a m ajuns acasa, putin mai incolo intru in SA:MP sa fac puncte :P

La multi ani Majestick, sa ai parte de multa sanatate si tot restul ;)

Cam asta-i treaba cu DM-istii astia ... au tupeu doar pe moment.

Ma bag la niste seriale, ca m-am plictisit sa le crap capu :))

//[F4L]KillerFish: Fără poze cu locaţiile craniilor, lăsaţi jucătorii să le găsească.

Cei ce postează astfel de imagini sau tutoriale care să ajute la găsirea craniilor vor avea postul şters la prima abatere şi de la warn-up la suspend începând cu următoarele abateri.

Ok boss-ule :))

Edited by pH HaoS

Neata! Se pare ca reducerile m-au luat pe nepregatite....bani, nema.

Vreti sa comandati ceva de pe clienti, folositi link-ul meu: http://clienti.b-zon...aff.php?aff=613

Raman dator!

Cine nu a strans toate craniile, le facem impreuna diseara dupa antrenament!

Edited by South C a r L

Neata! Se pare ca reducerile m-au luat pe nepregatite....bani, nema.

Vreti sa comandati ceva de pe clienti, folositi link-ul meu: http://clienti.b-zon...aff.php?aff=613

Raman dator!

Cine nu a strans toate craniile, le facem impreuna diseara dupa antrenament!

Si pentru ce anume sa donezi ? Tineti ba banii pt 20 de beri, decat pentru 20 de sparrow-uri =))

Hai sal la toata lumea. Am facut 100k aseara ajutand lume sa ia craniile. Cine mai vrea ajutor sa-mi zica.

Salut! Bine v-am gasit ccolegi sper sa ne intelegem bine.

Bun venit, sper sa te simpti bine la noi, in perioada ce urmeaza sa vina.

Neata, ''ce face fetilii''?

Tocmai ce m-am trezit, nu prea am avut somn...

Astazi voi dezbate un nou subiect:

De ce ţipă femeile atunci când fac sex?! CarL. va da acum răspunsul!

Cele mai multe femei sunt mult mai expresive decât bărbaţii în timpul actului sexual. CarL. a făcut un studiu pentru a afla care este motivul acestui lucru.

CarL. a făcut mai multe studii pentru a afla de ce o femeie geme tare sau chiar ţipă în timpul actului sexual. Un prim motiv pe care l-au descoperit de CarL. este pentru a-şi excita partenerul de viaţă. Mai mult, femeile ţipă mult mai tare atunci când partenerul ajunge la orgasm şi mult mai încet atunci când ele ajung în punctul maxim de plăcere. Un alt motiv pentru care în general femeile ţipă mai tare decât bărbaţii este pentru stima de sine a partenerului. De altfel, dacă există probleme în relaţia de cuplu, iar partenerul de viaţă şi-a pierdut încrederea în sine, atunci femeia are tendinţa de a ţipa mult mai tare pentru a-l face să se simtă mai bine şi mai sigur pe forţele proprii. Ultimul motiv este pentru a mima un orgasm. Atunci când o femeie nu ajunge în punctul maxim de excitare, preferă să mimeze, însă de multe ori ajunge să geamă mult mai puternic decât de obicei pentru a se asigura că partenerul de viaţă nu îşi dă seama.

O zi buna sa aveti!! http://www.youtube.com/watch?v=r7Y9i2ZFQdI&feature=share

Vai ce subiect interesant ! Chiar puteam sa traiesc fara sa stiu asa ceva :)).

Hai noapte buna all. S-aveti o saptamana frumoasa.

Mi-am tras HotKnife :X m-am dat vreo 10 ture cu el, cu radio GreuDeDifuzat si ROCK FM la blana si aia-i treaba :)) relax, ca doar am tras tare toata saptamana pentru sutele alea de pct la raport :))

De maine sa vedem cum o fi.

Edited by pH HaoS

Auziti ce-mi zice desteptul asta de zKe mONKS

>>> OMG! puteți folosi masina personala cu suspecții fără drepturi :)) OMG! suspecți cu drepturi = mașină de poliție <<<

Referitor la plangerea lui Jamal, i-am dat un PM cu citatul din regulamentul intern :

3) Pentru patrulat/mers dupa suspecti folositi masina mica de politie, iar in caz de urgenta puteti folosi si celelalte (patriot & barracks). Aveti voie sa folositi si masinile personale.

Mor cand vad atata ipocrizie ...

zKe mONKS , copilu, daca tot ai level 20, invata regulamentul intai, si dupa sa te legi de viata noastra, astia din NG. Ma mir ca te-au acceptat in ELC.

edit :

Hai noapte buna :)) Ne auzim mai spre .... azi :D

inca un edit :

Eu cu bunicu =)) si noul meu skin

DXH31PC.jpg

MVV0tNK.jpg

9mFv1Ie.jpg

Edited by pH HaoS