Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu toți joacă pentru funcții. Eu unul joc ca să sparg robberii și să lichidez abuzerii. Are sens, nu ? :))

Deci vă garantez eu că nu s-a mai găsit handicapat ca mine pe aici, sau ca Bunicu care îmi suge cucu seară de seară în spate la GSLV =)) hahaha

PH Bunicu :)) ce zici mă ?

A da, brb 1 oră :( îmi reinstalez windows-ul. Aseară căutam programe ca să-mi fac TV online-ul să meargă, să mă uit la meci și l-am bulit...mi se restarta PC-ul.. Până la urmă am băgat monitorul pe TV. Un eșec total .. 3-1 mama lor de greci.. N-am putut să văd așa ceva..arbitrii ăia ne-au furat pe față ! huoooo !!!

Edited by pH HaoS

Lăsăm filozofiile la o parte și trecem mai departe. Trecem mai departe... La ce trecem? (retorică)

Mă bag la somn.

Noapte bună!

Trecem la nivelul de mai jos :))

Pune-te si tu la somn, ma pun si eu... poate si altii. E mai multa activitate la 4:00 decat la 10:00, poate adaugam in orarul celulelor si ore precum 2:00 si 4:00, in week-end :)) ( Sarcasm ON by Regenesis ). Bine, ca faza cu activitatea de la ora 4:00 fata de ora 10:00 e adevarata, nu-i sarcasm

Sper ca pe viitor sa fiti mai atenti in privinta rapoartelor la jail. Noapte buna

Edited by DGS AlexCyo

Neatza, ce mai faceti?

M-am trezit mai devreme si merg sa fac niste puncte.

@, Felicitari pentru rank!

@@XiseR, Felicitari pentru rank!

:*

lol ? ce rank ma ?! abia am intrat la PC .. mi-am bagat windows iar ca mi-a dat buleala :| am deschis PC-ul dimineata si nu`mi aparea "welcome" .. statea ecranu negru ...

// edit : lol baaaaa !!! mersi :X promit ca nu va dezamagesc si o sa am la fel de MULTE reclamatii ca pana acum =)) ahhahaha !!

Edited by pH HaoS

Salutare soldati mei!

Va salut de la facultate acu am intrat si am ore pana in jur de ora 12...uhhh sa vezi plictiseala

Am intrat doar sa va salut ca face decanu gura ca nu suntem atenti..ne auzim pe la 12 1 asa..

Ba, sa faceti best cu puncte de la jail, 500 de puncte... daca sunteti mari smecheri, va tine?

Destul pe ziua de azi, o seara placuta s-aveti. Apropo. Maine avem antrenament la ora 20:00, daca va purtati la fel ca saptamana trecuta, ne suparam. Nu uitati de licenta de fly... poate n-o aveti :))

Ba, sa faceti best cu puncte de la jail, 500 de puncte... daca sunteti mari smecheri, va tine?

Destul pe ziua de azi, o seara placuta s-aveti. Apropo. Maine avem antrenament la ora 20:00, daca va purtati la fel ca saptamana trecuta, ne suparam. Nu uitati de licenta de fly... poate n-o aveti :))

Am avut odata best cu 430 (la rank 1, cand m-am enervat eu atunci ca am avut raportul anulat) :))

HAI P@

Cum ziceai acu vreo 2 zile, incepe activitatea la noi la ora asta :)) ahhahaha

Am avut odata best cu 430 (la rank 1, cand m-am enervat eu atunci ca am avut raportul anulat) :))

HAI P@

Cum ziceai acu vreo 2 zile, incepe activitatea la noi la ora asta :)) ahhahaha

Ba, as intra in joc... dar sunt obosit, oricum, voi sunteti activi si fara mine :)

Acum, serios. O seara placuta!

Edited by DGS AlexCyo

Eu merg la somn, sunt mort.

Maine fac oficial 6 luni in National Guard! Nici nu stiu cum a trecut asa de repede timpul.

Sper ca voi mai sta inca pe atat.

Somn usor baieti! :*

Bravo tie. Si eu pe 27 fac 3 luni :)) hahaa, te ajung din urma :))

Nb, eu mai raman sa sparg robberi.

Noapte buna :)) Ma duc sa bag un somn pana dimineata. Azi am niste treaba..si sper sa ajung la antrenament.

Edited by pH HaoS

Eu merg la somn, sunt mort.

Maine fac oficial 6 luni in National Guard! Nici nu stiu cum a trecut asa de repede timpul.

Sper ca voi mai sta inca pe atat.

Somn usor baieti! :*

Bine, hai sa ne laudam cu totii, peste 4 zile fac si eu 8 luni. Plictiseala prin game, ma duc sa ma joc o FIFA si revin.

Care joaca FIFA 11?

Care joaca FIFA 11?

Toată lumea joacă fifa :( numai eu nu...am și prostie din aia...joypad / manșă cum se mai cheamă :)) dar asta a fost pe vremea când era în vogă fifa 2007..

Hai $@L all. Cam puțin spam pe la discuții :))

Am plecat pe afară.

@,de ce ti se vad pozele asa mici ?

http://s7.postimg.org/ga74u4xor/sa_mp_005.png

Welcome back Only :)) S-a reunit brigada :))

Edited by pH HaoS