Jump to content

National Guard - Discuții / Discussion

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte bună all. Cam 1 ceasul.

Și Carl, degeaba discută omul cu tine, tu nu pricepi românește. Lasa +1 rank peste ceilalți că nu ajungi nicăieri așa. La urma urmei topicul de demisii e deschis, pot posta oricând acolo; din toată facțiunea, tu ești singurul care se ia de mine la orice chestie. Păcat că unii mă plac, mai puțin tu. Dar bine, asta a fost doar așa, reflectând la cele din samp și la urma urmei, samp = 0 pentru mine. Știu și eu și văd că nu mă vrei coleg de facțiune, iar dacă e așa cum zic eu, spune-mi în față : dă-ți demisia, că o fac. Lasă-mă cu prostiile, cu PM-uri și toate astea. Samp-ul pt mine nu se oprește doar la NG, în caz că asta gândești. Nu sunt rank hunter, nu vânez funcții și așa mai departe. Eu sunt tipul perfecționist :) Dacă ai observat sau n-ai observat, am tupeu să mă iau cu oricine în cuc când știu că am dreptate, atât timp cât regulamentul server-ului îl joc pe degete și nu dau buleală pe la reclamații / complaints ș.a.m.d. Deci rugămintea mea e una simplă : lasă-mă în pace atât timp cât îmi văd de treaba mea. Nu rezolvi nimic dacă faci tu pe șeful pe /r. Dacă vrei discutăm mai multe prin PM, legat de vârstă, școală, chestii personale și toate alea :)

Hai baftă.

Edited by pH HaoS

Noapte bună all. Cam 1 ceasul.

Și Carl, degeaba discută omul cu tine, tu nu pricepi românește. Lasa +1 rank peste ceilalți că nu ajungi nicăieri așa. La urma urmei topicul de demisii e deschis, pot posta oricând acolo; din toată facțiunea, tu ești singurul care se ia de mine la orice chestie. Păcat că unii mă plac, mai puțin tu. Dar bine, asta a fost doar așa, reflectând la cele din samp și la urma urmei, samp = 0 pentru mine. Știu și eu și văd că nu mă vrei coleg de facțiune, iar dacă e așa cum zic eu, spune-mi în față : dă-ți demisia, că o fac. Lasă-mă cu prostiile, cu PM-uri și toate astea. Samp-ul pt mine nu se oprește doar la NG, în caz că asta gândești. Nu sunt rank hunter, nu vânez funcții și așa mai departe. Eu sunt tipul perfecționist :) Dacă ai observat sau n-ai observat, am tupeu să mă iau cu oricine în cuc când știu că am dreptate, atât timp cât regulamentul server-ului îl joc pe degete și nu dau buleală pe la reclamații / complaints ș.a.m.d. Deci rugămintea mea e una simplă : lasă-mă în pace atât timp cât îmi văd de treaba mea. Nu rezolvi nimic dacă faci tu pe șeful pe /r. Dacă vrei discutăm mai multe prin PM, legat de vârstă, școală, chestii personale și toate alea :)

Hai baftă.

Ok, o sa am/avem o disctuie si cu CarL si apoi o sa ne intalnim toti pentru a aplana conflictul si a va spune in paralel "problemele" pe care le aveti. Vreau sa fiti sinceri si sa spuneti tot ce va roade... de la o persoana am aflat aproape tot, cred, mai ramane una, vedem maine. Nu va ganditi la demisii, inainte de a face o prostie, ganditi-o, inainte sa raniti, iubiti, stiti voi... vedem peste cateva ore cum sta treaba.

Edited by DGS AlexCyo

Ok, o sa am/avem o disctuie si cu CarL si apoi o sa ne intalnim toti pentru a aplana conflictul si a va spune in paralel "problemele" pe care le aveti. Vreau sa fiti sinceri si sa spuneti tot ce va roade... de la o persoana am aflat aproape tot, cred, mai ramane una, vedem maine. Nu va ganditi la demisii, inainte de a face o prostie, ganditi-o, inainte sa raniti, iubiti, stiti voi... vedem peste cateva ore cum sta treaba.

Nu e niciun conflict.. Doar că atitudinea de șefie nu prea dă roade în fața mea, decât din partea altor persoane, care știu să se poarte.

Ia să văd ce video-uri mai am să postez pe aici :))

Aici am bubuit un robber :))

Aici s-au luat civilii de mine :))

Aici am tras cu deagle mai prost ca niciodată .... :))

Noapte bună... 3:33 ...

Edited by pH HaoS

Bravo Carl. Am avut dreptate când am zis că nu se poate discuta cu tine. Te-ai convins acum ? Ți-am zis că îi arăți pozele cu ce-am vorbit noi lui Erow ? Ți-am zis, mi-ai spus că nu. Eu am vrut să discut cu tine ca de la băiet la băiet, ți-am zis ce mă deranjează, că na, poate se remediază tot. Felicitări pentru FW aiurea. Dacă erai băiet, țineai pentru tine ce am discutat noi doi aseară și te gândeai frumos : "bă, hai să găsesc o soluție, să fie bine în facțiune". Cu faza asta am avut dreptate că ai ceva cu mine. Am demonstrat-o. Tu nu vrei ca noi doi să ne înțelegem bine.

Nu-mi pare rău de nimic....îmi pare rău că s-a ajuns să luăm FW aiurea, din cauza abuzurilor de rank, neînțelegerilor între colegi, etc...și nu de la reclamații. Frumos așa...felicitări.

Sper doar să încetați odată cu astea...

În fine...salutare all. Să aveți un week-end frumos (chiar dacă e frig)...

@, Calm baiatu:)) Ai mai trecut tu prin d-astea,esti uns cu toate alifiile:-j

Cel mai destept cedeaza si ai demonstrat-o;) Asa ca say cheese;)

Stii prea bn ce vreau sa zic,asa ca,daca ai rabdare,totul se rezolva.

In fine,eu acu m-am trezit,maine plec la alexandria la ai mei:X. Abia astept sa ii revad p-aimei. Hai ca ne auzim ca ma duc sa halesc ceva sa beau o cafea. bla bla bla

Tabieturi de dimineata

@,@, " Dacă erai băiet, țineai pentru tine ce am discutat noi doi aseară" Daca erati baieti destepti si nu ati fii vrut sa se ajunga aici, vorbeati pe /w. Nuu , hai sa vorbim pe /r sa ne vada toata factiunea cum ne dam peste nas unul altuia.

Ba, ce buni sunteti. CarL, esti comic rau, nicio gluma de-a mea nu se compara cu asta a ta :))...

Mai fac si eu cateva puncte, vreo cinci si postez raportul.

Nu uitati sa-mi dati PM cu concursul din seara asta, cei care participa, evident.

Maine avem doar antrenament la ora 15:00, nu avem si sedinta, sa tineti minte, sa nu faceti invoiri degeaba :)

Edited by DGS AlexCyo

@, na mă, te-am făcut vedetă :)) te-am filmat când erai în acțiune :))

:)) în fine, noapte bună ... niciun fail de 2 zile :( mă simt slab, fără puteri =))

319 pct, $@L

b3$tu e-al meu :))

Si vedeta m-ai facut :))

Salutare NG!

Maine va avea loc parada anuala de 1 Decembrie pentru a sarbatorii Ziua Nationala a Romaniei , posibil sa fie intre orele 13:00-15:00 nu se stie sigur inca.

Incercati sa fiti ON cat mai multi pentru a arata activitatea membriilor National Guard.

Treseul este acesta: http://postimg.org/image/dcy3nwoob/

Edited by Ervin27

S-a stabilit sa fie la ora 13:00 , intrati pe la 12:40 sa ne organizam.

Baieti, imi pare rau ca nu pot ajunge, trebuie sa plec la Constanta, ma duc cu prietenii. Sa faceti poze si sa-mi aratati si mie cum v-ati distrat de ziua Romaniei, ca s-a facut si acum doi ani si n-a iesit cum ar fi trebuit, a fost un haos mai mult.

Salutare mascatilor!

Gata si cu antrenamentul. A fost foarte distractiv si benefic. Multumim domnule antrenor!

In cateva minute plecam in cautarea disketelor, dar asteptam dupa atotstiutorul Semaca.

Vorbim in game.

Hi guys i'm new colleg!

Welcome!

Haos, ai un os si un + pt ce ai facut ;) .

Neata, ce faceti?

eu mai stau putin si plec la liceu.

Ieri degeaba ne-am chinuit toata ziua sa gasim dischetele.... am 25/30 si nu le gasesc... nu imi mai bat capul

Iesi acasa, eu ieri am fost la toate alea din LV si am luat numa 5 :|