Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am iesit si eu , noapte buna.

Nutu bafta mai departe si succes cu scoala. Nu am avut timp sa colaboram... dar pari un baiat de gasca si poate vom avea ocazia sa ne reintalnim.

Cum am zis mai sus... fiecare ate nevoie de o pauza fie datorita scolii sau pentru a face o schimbare in viata reala si iti respect decizia.

Eu am iesit. Noapte buna all, saptamana asta avem treaba daca vrem sa cucerim ls-ul!!!

Edited by Qubix Sweeney Founder

Acesta va fii ultimul post de-al meu in acest topic si nu numai. Eu ma retrag o perioada indelungata de timp , va urez un joc/viata placut/a in continuare , si sper ca in vacanta de vara sa ne mai revendem putin ,sa mai schimbam 2 vorbe intre noi. Vreau sa v-a multumesc tuturor ca va-ti purtat frumos cu mine cat si eu cu voi , si sper ca` cand` voi revenii sa nu uitam de unde am plecat si cine ne-a ajutat. Va urez succes. Salut.

Acesta va fii ultimul post de-al meu in acest topic si nu numai. Eu ma retrag o perioada indelungata de timp , va urez un joc/viata placut/a in continuare , si sper ca in vacanta de vara sa ne mai revendem putin ,sa mai schimbam 2 vorbe intre noi. Vreau sa v-a multumesc tuturor ca va-ti purtat frumos cu mine cat si eu cu voi , si sper ca` cand` voi revenii sa nu uitam de unde am plecat si cine ne-a ajutat. Va urez succes. Salut.

Te bat rau maaaaaa!

@Buna dimineata...eu trebuie sa plec la liceu.

Vai de mine,voi la war si eu ma bat cu server-ul sa vedem daca se conecteaza...

Am venit si eu de la scoala..Ne auzim in game cand pot sa ma loghez.

Vezi ca s-a bagat 0.3x , descarca de pe sa-mp.com