Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Sheennn / Andreilolzaa - scuze pentru neprezentare la sedinta mechanici si west-side, dar am calculatorul stricat si cred ca duminica (maine) va aduce tata pc-ul de la service. Raportul nu l-am putut prezenta pentru ca pozele sunt in pc, pc-ul nu-i acasa.

Edited by Naga

Neata baieti !

Bogdi , ce crezi ca faci ? :-W In fine , nu te opresc dar nu ezit sa iti spun ca ai fost unul dintre cei mai de incredere si de treaba colegi , sper sa mai fim colegi indiferent de factiune :*

Astazi voi aduce un beneficiu factiunii, bagand droguri in HQ. Sper sa fiti rezonabili si sa nu luati abuziv. Am gasit un dealer skill 5.

In anumite circumstante, drogurile pot ajuta la war, chiar schimband soarta (nu abuziv).

Este nevoie in unele situatii de droguri, ar fi fost frumos sa avem 1-2 Drug Dealeri in factiune.

Edited by Emerado

Este nevoie in unele situatii de droguri, ar fi fost frumos sa avem 1-2 Drug Dealeri in factiune.

1000 grame acopera o intreaga norma de activitate pentru mult timp.

Edited by VTV John Oanca

Baietii.. ies putin pe afara si de la 4 merg la GROW.. (pentru ultima data :)) ) BOGDI BMX .. Multa bafta mai departe.. vei avea un loc in semnatura mea :*

MefX ai fost cel mai bun sublider pe care l-am avut indiferent de factiune, ai fost un exemplu pentru multi din Tattaglia si nu numai. Ai grija de Barzini , ai meritat asta, ne va fi dor de tine !

Felicitari MefX! O sa ne fie dor de tine baiatule :* Felicitari pentru Lider Barzini.

+1

Edited by Emerado

Ultimul meu post aici. Vă multumesc pentru clipele frumoase petrecute împreună. Nu o să vă uit niciodata. Mi-ați fost niște colegi și membri minunați. Sper că ați învățat cate ceva de la mine cât v-am fost sublider. Carter, ești un adevărat prieten, un adevărat mentor, un adevarat lider! Nu te voi uita niciodata și îți urez mult succes cu facțiunea! Te iubesc!

Ultimul meu post aici. Vă multumesc pentru clipele frumoase petrecute împreună. Nu o să vă uit niciodata. Mi-ați fost niște colegi și membri minunați. Sper că ați învățat cate ceva de la mine cât v-am fost sublider. Carter, ești un adevărat prieten, un adevărat mentor, un adevarat lider! Nu te voi uita niciodata și îți urez mult succes cu facțiunea! Te iubesc!

Mefx ai fost si vei fii in continuare un membru care merita tot respectul,succes cu factiunea in continuare:*.

Eu ies baieti,ma pun in pat,ne revedem maine.

Bafta mai departe si tie Bogdibmx,ai fost un membru excelent. O sa-ti duc lipsa Amice:(

Bafta cocos cu factiunea :*, poate intr-o buna zii ne vom auzi in factiunea ta.

Noapte buna tuturor

Bafta si tie bogdi in NG >:D<<'>

Edited by Sheennn