Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu am explicat foarte CLAR cum trebuie sa actionati, nu ati inteles, astea sunt consecintele, pe tine Dae te-am mai vazut vorbind asa, acum s-a adunat cu DM-ul.

De la Dany chiar nu ma asteptam, nu are nici o zi in Tattaglia, urma sa dau teste cand ieseam din jail si deja are plangere? ...

Trebuie sa fiti atenti in tot ce faceti daia e bine sa nu te bagi in conflicte sau sa te dai mare ca esti Tattaglia si sa i omori fara motiv .Nu vreau sa imi pierd colegi de accea va zic multa atentie :D

La ce sa te astepti de la ei ?? nici macar nu au fost intr-o factiune pasnica :)) Si Dae are abea lvl 9 si zice ca a fost in Paterno Stracci si barzini :D

Edited by body95

Si eu is tot din Titan :X Hai k poate ne vdm :)

Si sniz...stiu k nu faci la comanda dar Designerii sunt niste nabuletzi...:)) si nu mi-au fkt nmk.... te rog eu frumos.

Snizel iti scriu in legatura cu Dany care urmeaza sa fie demis. Am vazut si eu ceea ce s-a intamplat iar dupa ce am stat de vb cu el (o interogare ca la carte) mi-am dat seama k tot ce a facut el este sa incerce sa o sperie pe lavi. Stiu k nu a procedat foarte coret insa e destul de nou pe server si nu prea are experientza. Stiu cum e cand cnv te buseste la spray, si eu ca piccioto ma dadeam jos la ei ;)) insa nu am avut ghinionu' sa-mi faca careva post si cred ca si tu sti cat de enervant poate fi. M-am uitat si peste screenshoturile lui iar intradevar el a incercat doar sa o "sperie" pe Diavolitza nu mai mult. Intradevar insa a vb neadecvat insa asta i se poate explica k nu e frumos. Intradevar ese un tip extraordinar si nu cred ca cu el ai facut o alegere gresita (Dupa cum ai zis in postul de la complaints). Desi nu ar trebui sa fac asta te rog mai dai o sansa si credema pe cuvant ca nu se va mai repeta iar el iti va fi foarte recunoscator. (Oricine mai merita o sansa si stiu ca tu esti persoana care ofera aceasta sansa)

Multumesc!

PS: Te rog sa nu il demiti pana nu vb in game sau pe mess.