Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

ba ce ma enerveza trandafir _ geo il pun pe bl nuami dm face la toti membri tattglia

As putea pune inca vreo 4 membri pe BL da nu am chef de post... am am si ss

................................................................................

....................................

Ma nici un semn de viata ,mai ziceti si voi cv.. Facem un sex cvv?? ce draqu stati ca lemnu!!!!

]:))Bine facem!

Aveti grija cu playeri astia......n00bi, si pe la gara LS.............Teren Minat! :| Faceti SS cine va ataca si va supara, asa poate ajunge pe BlackList si asa nu ne plictisim! :D :D

Edited by edypiitbool

Ce am patit azi

0. Dau rob la 5 dim ,si vine un civil si imi distruge rob-ul cand aveam w6 si mor .6k la jail

1. Dimineatza dau f din greseala la ambulanta w2 ,vine trandafir_geo ma omoara in lspd 2k la jail

2. Tot acel om Jigneste ne jigneste mafia,

3. Merg la Hambalada sau cum i zice clubului ala si vine ala si ne face in toate formele.

4.Mama , deci aveam w5 si vine un gabor but ma calca si mor bagamia .... ceva in el de l-m--gi- si stau 5k la jail.

................. Ce nervi am.........................

Ce am patit azi

0. Dau rob la 5 dim ,si vine un civil si imi distruge rob-ul cand aveam w6 si mor .6k la jail

1. Dimineatza dau f din greseala la ambulanta w2 ,vine trandafir_geo ma omoara in lspd 2k la jail

2. Tot acel om Jigneste ne jigneste mafia,

3. Merg la Hambalada sau cum i zice clubului ala si vine ala si ne face in toate formele.

4.Mama , deci aveam w5 si vine un gabor but ma calca si mor bagamia .... ceva in el de l-m--gi- si stau 5k la jail.

................. Ce nervi am.........................

:)):)) Daca nu ai incredere in tine.......nu faci nimic! ;) ;)

zanu cum ai pus asta:Copyright © Zanu & B-Zone Community™ Let's Play Together.All Rights Reserved.

SI sa apara as online ca la mine apre dar nu mai dispare ca la tn ?

Edited by razvan16