Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions


Alexander
 Share

Recommended Posts

O zii de war acceptabila, ținând cont ca am refăcut ficțiunea, mâine nu accept invoiri, spuneți Mulțumesc ca nu v-am sancționat azi după ce ca nu ați ascultat de sublider. Rank 4+ attack!

Edited by Askhanar
Link to comment
Share on other sites

Da, se pare ca banul rămâne fiindcă are level mic??, si-a filmat mâinile acum și a făcut din nou cerere, așteptăm, dacă gigal nu ia unban, închid aplicațiile și nu le mai deschid pana îi expira interdicția... Cum am zis eu nu suport lipsa de respect și țin la prietenie înainte de orice

Link to comment
Share on other sites

@JusticeAssHole

iti dai seama ca faci toate astea degeaba, nu? degeaba faci voturi, atatea topicuri, tin cu tine, te-am votat, dar degeaba, daca lumea te voteaza pe tine si nu pe el nu inseamna ca o sa iti faca dreptate, e comunitatea lui si pana la urma nu il influenteaza cu nimic votul celorlalti playeri

Link to comment
Share on other sites

Hai noroc baietii, nu prea a fost bine la war dar hai sa incercam sa ascultam cu totii de maestru askhanar si de sub liderii lui ca poate mai luam ceva. Ne auzim maine la war pwp la voi (nu stiu sigur daca intru ca am un majorat).


 

Edited by marius26
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.