Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

pfoa,ce liniste linistita si tacuta este pe aci,nimeni care sa sparga odata linistea asta.....hai ca o sparg eu cu un banc,poate asa mai scrieti si voi ceva......va pun vreo cateva ca sa aveti ce citi,am peste 200 de bancuri pe pc asa ca....de ce sa nu le zic:D

Un soarece alergat de o pisica intra innebunit intr-un grajd. Da aici de o vaca:

- Vaco, vaco, ajuta-ma, ascunde-ma repede, te rog !

- Unde sa te ascund ma soarece?

Ii vine vacii o idee si se balega pe soarece. Intra pisica:

- Vaco, zi-mi repede unde e nenorocitul ala de soarece !

- Nu am vazut nici un soarece dar daca vrei uita-te si tu p-aici.

Se uita pisica prin zona si vede codita soricelului iesind din gramada de balega.

Morala 1: Nu oricine te baga in rahat iti vrea raul.

Morala 2: Nu oricine te scoate din rahat iti vrea binele.

Morala 3: Daca te bagi in rahat macar baga-te cu totul.

Iepuroaica, frumoasa padurii si dorita de toate animalele mascule din padure, se marita pana la urma cu lupul. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.

Lupul, suparat, o paraseste. Ursul, vechi admirator, se gandeste:

"Bai, iepuroaica asta e cam curva, da' uite ce misto arata si oricum, poate lupul nu a satisfacut-o, de-aia a avut nevoie si de altcineva."

Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.

Ursul, suparat, o paraseste. Leul, regele, se gandeste :

"Da' focoasa e iepuroaica asta, daca nici lupul si nici ursul n-au satisfacut-o. Ma face curios."

Si se insoara cu iepuroaica. Dupa un timp, iepuroaica naste trei purcelusi.

Morala: toti barbatii sunt porci.

Un naturalist amator studiaza un purice. Il aseaza pe o foaie de hartie si striga :

- Sari !

Puricele sare. Naturalistul ii taie picioarele, il pune iar pe hartie si striga:

- Sari !

Puricele nu mai sare ! Naturalistul noteaza:

"Dupa ce i se taie picioarele, puricele nu mai aude"

-Bai francezule ce faceti voi cu fructele dupa ce le

stoarceti si obtineti sucul?

-Le aruncam.

-Noi americanii nu facem asa ceva.

Luam ce a mai ramas din fructe le punem intr-un container special

transformam totul in gem de fructe, umplem croissantele

cu acest gem si apoi le vindem in Franta.

-Ia spune, mai americanule , voi ce faceti cu prezervativele dupa ce le folositi?

-Le aruncam, of course.

-Uite, noi francezii nu facem asa ceva.Luam toate prezervativele folosite, le punem intr-un container special, le reciclam, transformam totul in guma de mestecat

si apoi le vindem in America!

Ziua de nastere a lui B.B.King. Sotia se gandea ce cadou sa-i faca; el fiind faimos si avand de toate se tot gandeste si-i vine ideea: se duce la un "tatoo place"si isi tatueaza pe fund initialele sotului-pe o buca "B" si pe cealalta "B".

Seara vine B.B.King acasa, sotia il intampina numai in halat: "Happy birthday,darling! Ti-am facut un cadou surpriza"; Si spunind asta se dezbraca , se intoarce cu spatele la el si se apleaca.

La care el:"Foarte impresionant,dar cine dracu' e BOB?"

Moare Billy Gates (cunoscut si sub forma de Windows 98 with new Blue Screen feature ) si ajunge la Sf Petru.

Sf Petru, uitandu-se la el, ii zice sa aleaga unde vrea sa mearga.In rai sau iad.Billy ii spune sa-i arate cum e in fiecare.Petru ii arata raiul: muzica, sfinti, plictiseala etc.

iadul: femei goale,bautura, muzica etc.

Billy isi zice ca toata viata a stat pe uscat, macar acum sa se distreze si el.Ii spune lui Sf Petru ca alege iadul.

Sf Petru il trimite acolo si Billy da de dracu' si ajunge in cazanul cu smoala.Billy urla din cazan catre Petru:"Ce-i Sfinte asta nu-i ce mi-ai aratat tu!" iar Sf Petru intorcandu-se de la iMac-ul sau albastru ii spune: "Acela era un demo!"

Neataaaaa!!!thx a lot pentru aprecierile bancurilor,o sa imi iau libertatea de a posta in fiecare seara cand sunt on pe forum,cateva bancuri,sa mai indulcesc atmosfera de aici:) ;))

Edited by Anghelos

Salut.. tin sa va anunt ca ~2 zile nu voi putea fi asa de activ pe SAMP, maine e botezu' lu' fratemiu si se fac multe aranjamente.. :-@, trebuie sa ajut si eu..

Sper ca voi putea ajunge maine la sedinta (la 20:00)..

dupa cum am spus....banc time:)))))

De cite tipuri este sexul?

De patru tipuri:

1. Cind ai cu cine si n-ai cu ce - tragic

2. Cind ai cu ce si n-ai cu cine - trist

3. Cind ai cu cine, ai cu ce si n-ai unde - studentesc

4. Cind ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar DE CE! - filozofic

1.Care este diferenta dintre o femeie si o musca?

Musca te sacaie numai vara.

2.Care este diferenta dintre o femeie si un tantar?

Pe tantar nu trebuie sa-l mangai pe cap cand te suge.

3.Care este asemanarea dintre o femeie si o tornada?

Amandoua la inceput sunt calde si umede iar cand pleaca iti i-au casa si masina...

Ce spun diferite femei, din diferite tari cand sunt prinse in flagrant delic:

Englezoaica: " John, tu esti un gentelmen, asa ca inchide usa pe dinafara".

Frantuzoaica: "Jean, ce-i al tau e pus deoparte".

Unguroaica:"Ianos, tu crezi ce vezi, sau crezi ce-ti spun eu?"

Romanca: "Ioane, numai in cap nu da!"

- O,Matumbo,mare shef de trib, imi acorzi mana fiicei tale,Kalahari?

- Bai, Bukila, spune-mi:vrei mana aici,sau la pachet?

Pe strada trecea un cortegiu funerar. Un pieton constata cu uimire ca sicriul era tinut invers.Asa ca il intreaba pe un om din apropiere cine e cel mort.Omul ii raspunde ca e soacra lui.

-Dar de ce nu tineti normal sicriul?

-Pai,daca o intoarcem pe spate, incepe sa sforaie.

imi cer scuze pentru erorile gramaticale gasite printre aceste bancuri,eu doar le dau copy paste:)nu am rabdare sa le corectez cuvant cu cuvant:)))

Edited by Anghelos