Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Noapte buna chestiutelor >:D<<'>

Vorbim maine :)

EDIT: Neatza somnorosilor >:D<<'> [ma rog unii vati dus si la scoala dar ceilalti :-W:))]

Nu vreau la liceu aaaaazi >.<

Edited by HDiana

na'ziua.....ce e cu desertul sahara pe aici?adica pustietate:)))faza tare la mn la scoala,cand directorul ne intreabaceva,de exemplu

x ti-ai scris?

da parinte,mi-am scris.

Sa mori tu?

Da parinte.

Sa-ti ajute Dumnezeu.

:))))

Salut colegi. Astazi am parasit factiunea deoarece voi fi inactiv multa vreme, fiind ca anul acesta am bacul si admiterea la facultatea. Voi fi mai mereu afk, neavand timp sa mai joc. Vreau sa va multumesc pt timpul petrecut alaturi de voi deoarece sunteti niste colegi grozavi. Multa bafta tuturor si sper sa nu va schimbati.

Tomas,si tu pleci?so wtf?mai suntem 16 in factiune,la fel ca,cuneo,dar ei au rank 1 toti asa ca banuiesc ca a dat wipe.restul mafiilor au peste 20 playeri....e cam jenant...toata lumea vrea in barzini,ei sunt peste 30,de ce?au hq mai misto,e liderul mai de treaba,toti sunt playeri ca si noi,sau o fi ca unii viseaza sa aiba skinurile celor de rank 5-6 la barzini ca sunt cele mai populare din single player?

P.S. Ce mai faceti?

nu man, e prea putina activitate si eu nu suport dm unu pe nume tymonel face dm si ma enerveaza si eu nu suport mai bine raman civil.asta e imi pare rau dar asta e singurul meu defect nu suport dm-ul, ati fost cei mai buni membri posibil care i-am vazut vro data respect van, snizel, anghelos, dragos, ady, si restul nu va cunosc pe toti dar acesti membri au dovedit seriozitate si roleplay. Eu in samp nu joc pentru funcite ca imi propune ala rank 5 NU, eu joc de placere nu joc ca sau fiu eu cel mai smeker de pe sv.

Edited by Thomas Jefferson

Sa nu te gandesti ca m-am gandt la tine cand am spus ca toti vor sa mearga in barzini,dar cam asa e,cand mai vorbesc cu cineva pe sv,civili sau alti playeri din alte factiuni,imi spun,vreau sa ajung in barzini...deci....

App,si tu ai dat dovada de respect si seriozitate asa ca jos palaria in fata ta,am cunoscut cateva persoane care nu mi-au starnit prea multa stare de bine(nu mai sunt in factiune)deci...Bafta in continuare si sper ca poate vom mai fi colegi,cine stie unde :)>-

Bine ca plecati toti acum :-J ma rog...

Cristian bafta la invatat si ma rog in general...Thomas la fel. Bafta oriunde va veti duce, bafta la orice veti face. Ati fost niste colegi de treaba :))

Revenind...Back from school :D Zi obositoare ca dracu :))

Salut >:D<<'>..am fost la medic, am ajuns destul de tarziu, doar ce-am mancat si am venit la PC..

Maine mai stau acasa, apoi pot merge la scoala, azi m-am simtit mai bine, n-am avut febra aproape toata ziua :))

Anghelos, nu va fi off..daca va fi stabilim alta data..

Edited by SnizeL