Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Am mancat acid de baterie!

Apropo daca tot ati adus vorba sunt un stelist pur sange! si iubesc fotbalul!

Stiam ca vei recunoaste intr-o zi. Nu tre' sa te inhibi.

Sniz..sunt un gay inrait si cred ca am face un cuplu frumos. Stiu ca vrei si ca vei recunoaste intr-o zi. Nu tre' sa te inhibi.

De acum puteti sa imi spuneti The Shaftinator ;), manilor (man la plurulurarl..)

Bine..nu ma inhib..scarbos, Shaftinator..

Credeam ca sunt primul om care supravietuieste la acid de baterie dar se pare ca isi face efectu:l am ameteli, nu mai vad bine, azi noapte am visat niste baieti.... nu prea aveau haine. Nu mai spuneti nimanui.

Sa sunam la 112 ? :-?

Edit: Ai grija sa nu ajungi precum Capitanul Tsubasa... ( :))) ) ca esti pe-aproape.

Edited by Shaft

se pare ca au aparut niste erori in timpul discutiilor voastre si mi-am luat libertatea de a le corecta

Bine...recunosc ca il iubesc pe Snizel,dar ma intainesc pe ascuns cu altcineva,sunt un necredincios,mi-am inselat nevastaaaaaaaaa

Aoleu sotule,cum ti-ai putut permite,lasa ca maine bag divort,dar copii raman la mine,offf,asta e al 100000 sot cu care ma marit...

:))))))sa va fie de bine,nu-mi multumiti:))

Edited by Anghelos

DA,va provoc, am tupeul asta nesimtit sa o fac.

PS: V-am povestit? azi la gradinita un prostut mi-a aruncat zacusca pe bluza :|.. m-am chinuit foarte mult sa croiesc bluza..el mi-a julito.. ce urat

Ok..intelegem

Defapt prostutul a aruncat cu zacusca eu am incercat ceva... dar era educatoarea de fata.... imi stricam imaginea.

Poate faci ceva cu micutii.... le strici copilaria...

Ok..intelegem ca suntem un cuplu reusit dar...Shaft te rog frumos sa ma ierti pentru iesirea de mai devreme,dar eram nervoasa ca m-ai inselat....vrei sa ne impacam iubirea mea cea dulce si pufoasa?

Da febletea mea,cum sa nu te iert,doar pentru tine traiesc( cu exceptia celor 12345 amante ,dar nu conteaza)hai sus in dormitor nebuno,te astept.....

To be continued....

To be continued.... vreau sa va deslusesc ceva. Dupa ce a plecat educatoarea, am incercat sa-l "ating" pe copilasul respectiv... ma simteam atras de el.... va rog din tot sufletul nu mai ziceti la nimeni. Poate nu trebuia sa va zic....

Stai linistit ca nu spunem nimic!

Bah gaylor...gata cu fotbalu sau il pun pe croco(lino) sa va violeze >.<

Nu vad legatura intre gay, ( > ) croco si fotbal. Ma rog... continuam maine discutia noastra elevata. Noapte buna!

Edited by Shaft

Zana,in primul rand nu sunt gay,in al doilea rand,shaft si snizel sunt cei mai gay,in al treilea rand,de unde sti ca ne va viola croco?il faci si pe el gay???

Apropo de gay,mi-a adus aminte de un banc super tare:

Vine James Bond intr-un restaurant din Rusia.Ajuns acolo,ii spune barmanului:

My name is Bond,Jame Bond.

Barmanul ii raspunde:

My name is ghei,Serghei

:))

Edited by Anghelos