Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

8 hours ago, CodatulV3 said:

votati Mykes Lider.. Dintre toti el are vechime pe server si ridica Mafia... Vine Colors r6 si se reapuca baietii grei si luam lsu lejer.. Totii vot Mykeees

18 hours ago, qDaniel007 said:

Ba votati Mykes ca lider ca va iau pe toti acum

VEDEM, SI DACA MAI POSTATI A PROSTU AICI E BAI MARE!

Eu zic sa votati Fighter, deoarece are mai multe zile in factiune, are peste 200, parerea mea, votati ce vreti acum.

Edited by SEBiWARMACHiNE

5 minutes ago, CodatulV3 said:

Bai Sebica,luati as mortii in pula de 14 ani sa ti iau,din partea lui Colors!Vrei sa ramai fara o mana sau un picior? Mancami ai pl nu cersii rank 6,dacai is fighter ce? Sta in hq si aia e,probleme? Mancami ai pl de paleta sa nu ai curaj sa mai dai reply ca ma iau de ma-ta avortatu vietii

Vine toti smecherii daca ia Mykes bai pustiule. Te pwp

Boss nu cred ca el are 14 ani, tu cred ca ai.

La ce sa bagam lider de la alta factiune cand avem pe cineva care chiar merita sa ia lider. Eu nu cred ca are 200 de zile degeaba,si termina-te sa ne spamezi pe joc sa il votam pe Mykes ca incepi sa devi penibil.

Edited by KnighT1

Bai, eu zic sa ne gandim bine inainte sa votăm, deoarece nu cred ca vreti sa avem tot certuri si chestii d-astea, ci voie bună si intelegere intre noi. Votați cu cap! 

Edited by IovA