Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Pai, Van are probleme, Scorpion e plecat, Jeff nu prea intra, TheAssaulter la fel, oricum si-a dat demisia, Mastertrap intra mai rar, Razr nu prea vorbeste cu noi, dar intra, Psihidelick mai rar, Diakeos mai rar, suntem putini care intram, inca recturam...

Mah, dupa cum v-am spus.. eu am bac-ul, deci.. daca vreti sa ma intelegeti.. ok,daca nu.. fac cerere de demisie si gata,ca nu imi este greu. Pt mine este mai important bac-ul decat un amarat de joc.. din care oricum,nu castig nimic..

Stiam, dar nu ma refeream doar la el...(Razr, Mastertrap21) au treaba multa oricum :D ...

In fine, oricum nu va acuzam :D .... Va indemnam... ;)

eu sunt la jail w6:))

Am plecat la culcare! Noapte Buna!

P.S:Nu uitati de Antrenametul de Miercuri... Mai multe informatii la "Tattaglia Family Training"...

Da, deci.. seara asta,a fost THE BEST frate, le-a trebuit 1 ora jumate celor din PD/FBI/NG sa ne poata aresta ?! Si,au facut asta prin abuz de tazer,ca altfel si acum eram in hq. Efectiv,le-am dat rusine, eu cu croco, kata si sapty. Bravo,asta da spirit de echipa.

*Noapte buna Tattaglia Family. Bag nani, maine dimineata la liceu.. :((

Noapte buna Tattaglia Family!Hai ca am scapat de jail, mai 1k :D

P.S.: dupa cum am vazut cris, esti de trb :D , glumet, mai demult am avut niste conflicte cu tine, dar mi-am schimbat parerea :D:))BFT!!

Edited by kattalin

Noapte buna Tattaglia Family!Hai ca am scapat de jail, mai 1k :D

P.S.: dupa cum am vazut cris, esti de trb :D , glumet, mai demult am avut niste conflicte cu tine, dar mi-am schimbat parerea :D:))BFT!!

:D , oricum numai tin minte conflictele :))=))

PS:Snizel tu si Palarielul de la avatar semanati nu glm :)>-:)>-=))