Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata Tattaglia ! Server down... am IP Banat :-@ (wrong pass x3). A fost ceva dupa restart... eu bagam parola corecta si "era gresita", ma rog sper sa revina serverul si sa primesc unban. Ne vedem in game :* .

Buna seara baieti. O zi cam slaba azi... Am pierdut HQ.. dar macar am facut un scor strans, avand in vedere lipsa lui Carter si Marius. Si nu stiu cum se face ca eu iau intotdeauna worst :))

Pentru asta, felicitari, chiar daca a fost 4fun mai mult, am reusit sa tinem piept. ne mai vedem prin game, ceau!

Ne bucuram @Mirra, si sunt sigur ca ne vom intelege perfect ;) Iar eu m-am dus la culcare ca mi-e somn si ca maine e scoala, iara :( Noapte buna all :*

Salutare Tattaglia..

Antrenamentul de astazi 15.10.2012 ora 21:15 a fost anulat doarece serverul pica din 5 in 5 minute..

Maine cine NU este PREZENT la antrenament = FW .

Astazi consider ca ati avut zi libera,asa ca maine toti sunteti obligati sa veniti la antrenament,nu accept cerere de invoire sa stiti,care nu se prezinta = FW!

Inchid topicul pentru 1,2 ore sa vada toata lumea.

Mda,CarTer am luat ban "1 days" mi`l scoate maine seara la 11:45 :| "comportament NON-RP" , o sa vorbesc eu cu tine!

Hai ca am iesit Noapte buna :*

Bai frate, ce e vine mea ca eu ma las AFK in camere si vin nabii si ma omoara :))) ?

# Neata baieti, invat si eu putin la Chimie si dupa plec la scoala, bafta :* !

Edited by BZ HarrisoN

O noua regula a serverului :

24. Car surfing-ul (statul pe un vehicul) este permis, singura excepție fiind următoarea: este interzis car surfing-ul cu arma pentru a trage după o altă persoană/un alt vehicul, este permis car surfing-ul cu arma doar pentru a trage în pasagerii/vehicului pe care te afli. Încălcarea acestei reguli se sancționează cu warn.

Edited by RzRMariuS