Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare ! Sunt la scoala momentan dar cand ajung acasa m-am si apucat de invatat ca maine scriu 2 teste, si sper ca daca vom face war sa fiu si eu acolo si sa castigam :D

Salutare ! Sunt la scoala momentan dar cand ajung acasa m-am si apucat de invatat ca maine scriu 2 teste, si sper ca daca vom face war sa fiu si eu acolo si sa castigam :D

Neata baieti. Am trecut sa va mai salut si eu odata, am plecat in excursie, ne revedem duminica cel mai probabil.

Carter, sper ca ai primit PM-ul meu cu invoirea.

Aveti grija ce faceti, ceau!

Neata, am venit si eu de la cursuri. Voi intra dupa ce invat putin, ca am dat un test rau si trebuie sa invat tot materialul de la inceputul anului pentru a-l da pe urmatorul mai bine. Btw, azi fac 2 saptamani in factiune. La 19 sedinta, corect?

Edited by ProdigyAB

Salut la toti baieti.As dori sa va reamintesc dinou de materiale.Pentru cei care nu ati trimis inca PM cu /stats pentru a vedea cate materiale aveti,termenul este pana duminica la orele 20:30.Restul informatiilor sunt in topicul Job List.

Acum am venit si eu de la sala, mananc cv si intru in game:

Nu uitati sedinta la Arms Dealer este la ora 20:30

Cine lipseste fara invoire 2 advertismente la job

Edited by UzZiM