Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baieti,ma bag si eu la somn,sa aveti bafta maine pe unde umblati,eu inca mai am o zi de stat acasa,fiind foarte bolnav. Noapte buna!

@ Azteq...nu face asa fratele meu.Te roaga NoWay`u tau :(

Neatza...acum plec la scoala revin pe la 3

In dupa-amiaza asta s-ar putea sa fac rost de bullet face cineva mats cu mine?..ca e plictiseala singur....

Apropo imi caut un partener de duele...multe duele dgl si m4/ak47 ( eu voi folosi m4 nu suport ak47) care sa faca fata la 30-60 min de antrenament/zi. ( si cu bani de order sau multe mats. )

Edited by MrNutzulik

Salutare nuggets , am venit si eu de la munca .. nustiu ce sa intamplat astazi dar sper ca nu ati fost obraznici.Ma schimb si plec in oras la o cuba libre ne auzim maine baieti.Noapte buna tuturor.

Prea tarziu , slabi mereu renunta primi :)). Nustiu ce sa intamplat dar o sa aflu asta cand intra azteq maine .. pacat nu ma asteptam la el sa renunte asa usor..

Ieri a fost bine,decurg neobisnuit de bine si de organizat antrenamentele,desii mai avem de lucrat la arme,pentru ca nimeni nu e perfect si nici nu va fii.

Singura parte proasta e plecarea lui Azteq,nu e slab doar ca mna...pacat.

ASta e ultimu meu post aici tin sa va spun ca m-am simtit extraordinar alaturi de voi... nu mai regretati plecarea mea asta a fost decizia mea nu trebuie sa fiti suparati ca am plecat, poate in viitor o sa revin. Succes mai departe si spor la cat mai multe [/turfs]!