Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza all ce faceti?

Azi dimineata la 07:00 am facut comanda la Change Nick si nu l-au schimbat pana acum..

Probabil nu este bobo akasa sau are treaba

Neatza tuturor, ce faceti?:D d'abea m-am intors de la liceu ne auzim pe joc ! :D

Si in sfarsit mi-am terminat de facut la About Me :) , niste pareri ? :)

Mai am 3000 sec jilava :(( , ce mai ziceti?

Nu arata rau,pacat ca nu ai putina vechime,oricum asta vine cu timpul cum e normal :) . Eu trebuia sa scriu de vreo 2x mai mult,nu am scris nimic despre persoanele care le-am cunoscut...etc.

Ce mai fac baietii ?

Nu arata rau,pacat ca nu ai putina vechime,oricum asta vine cu timpul cum e normal :) . Eu trebuia sa scriu de vreo 2x mai mult,nu am scris nimic despre persoanele care le-am cunoscut...etc.

Cu timpul o sa il dezvolt...

Haidee vinooo madalinaa , sa te plimb cu limuzinaa. :X

Ce mai fac baietii ?

Cu timpul o sa il dezvolt...

Haidee vinooo madalinaa , sa te plimb cu limuzinaa. :X

Haide vinooo la NoWay,ca o sa-ti dea tot ce vrei,bani,placere si senzatii la cele mai mari turatii.

Noapte buna baieti, eu ies. Se pare ca seara asta a iesit cu lacrimi :(. Tonny imi pare rau ce ti se intampla si sper sa apuci sa reintri sau sa ai timp de sa:mp. Poate ca in Tattaglia nu esti trecut la legende dar pentru mine ramai o legenda. Ai fost un coleg de nota 11.

Noapte buna all! Maine am zi grea... :))

Sper sa ajung la war dar nu cred ... termin meditatia in jurul orei 9 deci slabe sanse ...

Tonyy e un joc ... nu inteleg dc suferi dupa prietenii din joc... in realitate nu ai? sau nu vad motivul.

Si mie mi-a fost greu sa ma despart de echipa mea din F.B.I dar am facuto datorita unor mici divergente + lipsa timpului pentru raport ... am spus 2-3 cuvine ( nu romane ) de despartire si gata ... ne auzim in joc vorbim, mergem dupa wanted ... ne intalnim si facem diverse activitati impreuna ... asa ca laso mai usor, de baza sunt prietenii pe care ii ai langa tine nu prietenii cu care te joci.

Deci repet laso mai moale pana nu devii dependent, si bafta mai departe. ;)

http://imgur.com/a/AVro0#0