Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ca sa stie toata lumea cum e grupata la group mixt

Aici e lista :

Asasinii :
Sef : Snipers
Prodek
Tody
Magnum
[rtn]Experiment
Picone
SLowdown
Marynyk
AleXa89
Arms dealer
Sef : Necomercial
[F4L]Dr.CarTer013
Michael.
pcyco
GabitzuXXL
M.Ionut
Crossy
Supradoza
[MF]Marynyk
[pH]Zew
piNNNguin.
Ronaldo.07
P.Flavius
ilCapo
[MKE]BornZEW
Klauu03
.Anca.
[X]Elyte.
Anezuca
Bawz
Lawyers
[MF]TaTaie
Cres
Shawn.
Bazu.

Stiau deja toti asta =))))))))))

In fine, ce mai faceti ? :>

Ca sa stie toata lumea cum e grupata la group mixt

Aici e lista :

Asasinii :
Sef : Snipers
Prodek
Tody
Magnum
[rtn]Experiment
Picone
SLowdown
Marynyk
AleXa89
Arms dealer
Sef : Necomercial
[F4L]Dr.CarTer013
Michael.
pcyco
GabitzuXXL
M.Ionut
Crossy
Supradoza
[MF]Marynyk
[pH]Zew
piNNNguin.
Ronaldo.07
P.Flavius
ilCapo
[MKE]BornZEW
Klauu03
.Anca.
[X]Elyte.
Anezuca
Bawz
Lawyers
[MF]TaTaie
Cres
Shawn.
Bazu.

Eu sunt Lawyer de vreo luna...Ma scuzati pentru activitatea scazuta, dar am o perioada mai grea.

Hai noapte buna cocenarilor, sa intrati maine la waruri, avem cel putin un teritoriu de castigat.

@, tu prinde maine atac, ca te bat daca nu.

Hai noapte buna cocenarilor, sa intrati maine la waruri, avem cel putin un teritoriu de castigat.

@, tu prinde maine atac, ca te bat daca nu.

AR trebui sa te rogi si in seara asta si de dimineata sa prinda attack maine :))

Saluatre ,ma bucur sa ma aflu printe voi ,sper sa ne intelegem .

Ne intelegem noi!

P.S : SUNT MAMOFIL :X

Bai am si eu o problema...azi am dormit cred ca 17 ore :)))))))) , va rog eu daca puteti sa puneti si voi sedinta aia mai pe seara ca la ora 14:00 eu dorm ca ursu....imi cer scuze pentru neprezenta si pentru inactivitatea asta asa...dar m-am dereglat la somn extrem de mult ... seara nu pot sa dorm si ziua dorm ca prostu...m-am saturat 3 saptamani stand in casa deja o iau razna numai am chef de nimic...miercuri imi scot astia atele de la picior si sper sa pot sa sprijin picioru pe sol cat de cat sa numai merg non stop in carje....vreau ca peste 1 saptamana sau 2 asa sa plec in spania si sa ma simt mai bine cu picioru ... e greu pentru mine sa stau numai in casa si numai la pat...sa ma ajute cineva sa ma ridic si etc...deja sunt demoralizat psihic ... imi cer scuze pentru fazele astea ca nu ma prezint la activitati cateodata dar v-am spus...este greu cu somnu numai am somn seara dorm doar dimineata...

Macar inveti sa joci LoL :))

@, In loc de verdant family sa scrie Capo Crimini si e gata ;)

Azi la 19:45 sa fiti in linie in fata hq avem war de la 20:00-20:30 trageti tare ca sa-l castigam.

@@F4L Carter 013, asa eram si eu dupa operatie, trece usor usor

Edited by Asqwe

Salutare ! Acum am venit si eu de la scoala ,sper sa fim multii in seara asta la war,Orcum iau best in seara asta =)) cred.....

Edited by MarFenomenul

Salut baieti, am venit de la scoala, welcome celor noi, incercati sa ajungeti la war-uri si stati fara griji, nu luati best cat timp sunt eu on

Ba tu ma faci sa iau primul meu best?! :))

Edited by MF Necomercial

@, Ba era sa-mi mananci inca un war fomistule...mai ai si arme de smecher.

A fost frumos waru' zic 1-0 2-3 6-3 6-6 9-6 am condus am fost condusi...unii mai aveti de lucrat la arme, iar de maine pentru a nu mai vedea scoruri gen -9/ -8(pcyco, Necomercial) Cine face incepand de maine 06.05.2014 scoruri gen 0-5 sau orice alt scor mai mic sau egal cu -5 va fi sanctionat cu Faction Warn, deci fiti atenti cum mancati warurile.

A fost frumos waru' zic 1-0 2-3 6-3 6-6 9-6 am condus am fost condusi...unii mai aveti de lucrat la arme, iar de maine pentru a nu mai vedea scoruri gen -9/ -8(pcyco, Necomercial) Cine face incepand de maine 06.05.2014 scoruri gen 0-5 sau orice alt scor mai mic sau egal cu -5 va fi sanctionat cu Faction Warn, deci fiti atenti cum mancati warurile.

Bai daca nu am ce sa mananc acasa :)))

http://imgur.com/rfZP9hP,cam ciudat

Sa mor eo ca jucam mai bine inainte cand nu aveam tec si combat. Am scos modurile cleo, asi, ca am avut lag. Sa vedem maine ce scor fac. Azi am facut doar +4, foarte slab avand in vedere ca a fost pe HQ.

Azi aveti 3 waruri cu o mica pauza intre ele de la 20:30-21:00, vreau sa fiti peste 25 azi la war ca sa fie bine, sa nu fie rau zic.

Va reamintesc ca cine face -5 sau mai mult de -5 la waruri indiferent ca warul este castigat sau pierdut va primi Faction Warn.

Azi aveti 3 waruri cu o mica pauza intre ele de la 20:30-21:00, vreau sa fiti peste 25 azi la war ca sa fie bine, sa nu fie rau zic.

Va reamintesc ca cine face -5 sau mai mult de -5 la waruri indiferent ca warul este castigat sau pierdut va primi Faction Warn.

Partea frumoasa e ca avem cu gsb langa hq, partea naspa e ca avem cu 69 pe air sf =]]]] gg asqwe ti-e rau

Stii ca eu sunt impotriva atacurilor in alte orase, mi-e lene sa merg in alt oras ca sa pierd waru. :-W

Edited by VDT Magnum