Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

GG avem 2 attack-uri maine , unul mai greu altul mai usor , sper sa ascultati pe GSB pe cei cu experienta in Ls ( Bombardier , eu , Yoshi si rizea chiar daca el a fost leader in lv deoarece stie cu ce se mananca o mafie) Va astept maine la war in nr cat mai mare

Ceva frumos :)) : http://imgur.com/Dcv2NrA,TH5EsQ6,UVStnDl,jRtWF3k,7gjTWoY#3

PREZENTA MAXIMA LA WAR, NU VREAU INVOIRI FACUTE!

WAR:

1: Civilian Spawn LS - Attack.

2: Verdant II - Defender.

3: Pig Pen LS - Attack.

Maine, 06.03.2015, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WAR !

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati !

O sa fac EVIDENTA WAR iar cine nu vine o sa fie SANCTIONAT!

PREZENTA MAXIMA SI FARA INVOIRI!

Sal eu sunt noul vostru coleg bla bla bla... dam MAGI3 No? Nb.

Salut.

In aceasta seara avem war-uri foarte grele, mai ales cel cu GSB, trebuie sa ascultati tot ce vi se spune pe /f, fara sa mergeti rambo si fara afk in hq.
Nu putem sta pe gro la aceste war-uri.

Nu toate sunt la fel.

Z8aAbCY.jpg

http://imgur.com/Z8aAbCY,2JPhgVj,TsFej4j#0

EDIT: Noi vrem playeri in factiune, nimeni nu ar veni nechemat la o factiune cu 1 sau 2 turf-uri. Daca vreti sa fie bataie pe locuri, playeri sa isi doareasca sa intre aici, nu doar sa fie chemati si sa vina asa, de dorul lenii. Trebuie sa castigam war-uri, odata ce facem 4-5 turf-uri, automat, playerii isi vor da seama ca avem initiativa..

Edited by eS VampirE

AVETI GRIJA aseara pe hq 2 era sa ne o luam asta e war adevarat si cu astia ne batem pt turfuri nu cu vtb apropo dax si converse subt foarte suparat pe voi cum sa stati cu gro la war u cu GSB cand noi aveam nevoie de oameni

@, Dar de ce sa fii suparat, nu ne-am dus RAMBO, am stat on turf sa avem influenta, am facut si un kill eram si obosit si nu aveam chef de nimic... Totusi am luat un turf, sa fim optimisti :)

Salut si bine v-am (re)gasit, sper sa facem o treaba buna :*

App, felicitari fata mea @iLive pentru sublider nu-l meritai =)) , ba frate, iar nu merge serveru, hostu vietii..

Nu-l meritam asa e pwp sis :)) , ati luat 3 crash intr-o secunda :)) merge pateu ala de ii zici tu pc ? =))

Fratelo, pc=u asta il incarc cu apa ca sa mearga si mie cu 15-20 fps =)) hostu vietii, app sper sa faci pe tine.

Uita-te daca mai are carbuni , astazi sper sa prind primu attack !! :) :) :) :) :D de ce suntem decat 3 on dintre care 1 sleep ? parca erati mai multi!

PREZENTA MAXIMA LA WAR, NU VREAU INVOIRI FACUTE!

WAR:

1: Verdant II LS - Defender.

2: Civlian Spawn - Defender.

3: Foster SF - Attack.

Maine, 09.03.2015, la ora 19:45 sa fiti in HQ pentru a ne pregati pentru WAR !

Prezenta este obligatorie iar cei care lipsesc si nu au cerere de invoire vor fi sanctionati !

O sa fac EVIDENTA WAR iar cine nu vine o sa fie SANCTIONAT!

PREZENTA MAXIMA SI FARA INVOIRI!

clar, Aveam doar 1 attack pe Avispa, Nu vin la waruri,bft salpa.

Edited by TreTzyy

clar, Aveam doar 1 attack pe Avispa, Nu vin la waruri,bft salpa.

Cred ca glumesti , ma duc si eu azi la lic pt 5 ore mai mult degeaba dar asta e va astept pe toti la war daca aveti vre o nelamurire sau va supara cineva da ti pm nu ripostati sau incercati cat mai mult sa aplanati conflictul ;)