Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bravo calutilor de mare, respect dj-ului nostru unchiu care a intretinut atmosfera cu dedicatii fara numar de la nasii mari chiar foarte mari lucky si becali =)))))). Felicitari inca odata si la cat mai multe turfs.

Hai sa n-o mai lungim. Inca odata s-a dovedit ca Verdantu e cea mai buna mafie din istoria RPG1,cand o sa mai atinga vreo mafie ce a atins Verdantu in 11 luni,aici ma refer la cele 2 orase cucerite de 2 ori, sa ma sunati si pe mine. 07nu se va intampla.

Dupa 2 ani de zile am revenit in ZEW si cum se face numa cu snr pic in mafie.

Faceti ceva cu codatii astia din ZEW va rog,mult mult mult mult mult.

Dam bine si fara cod fanilor,va pup,saracilor.

Ba, te contrazic Adreane, cea mai buna a fost Corleone al lui Razvan14 și Paterno lui Lollipop, nu mai zic de Barzini lui Oantzah sau mickutu, cuneo lui bestial și kinnder, strraci lui paul, avispa mea și a lui oto, 69 lui explozive, elc au fost niște necunoscuți dar în rest toate au avut perioade de glorie și declin. Tattaglia lui carter a fost 0 mereu, cea mai buna ttataglia a fost când am mers toți la diesel : eu colonelul tratec meghy pici și toți

E buna acum fiindcă ne-am adunat toți dar cine știe ce va fii peste ceva vreme. Toți vor sa ne spargă gașca, mai vine câte un orfan codat, de ce astia care am rămas nu avem ban la activ pentru coduri de când jucam?

Edited by Askhanar

@@Askhanar, Atunci erau alte vremuri , stiu si eu de Corleone si atunci era mult mai greu pentru ca erau 2 waruri in acelasi timp,de cand cu sistemul nou zic eu ,asta e cea mai buna.

Pai n-avem pentru ca dam bine,si saracii astia care nu stiu sa traga vin cu acuzatiile aiurea.

#SARACILOR

Eu cu mana pe inima va spun ca nu am fost niciodată controlat in pc,de când joc samp numai mafi, nu m-am filmat decât odată, și am avut scoruri nesimțite câteodată dar pur și simplu atunci când ești bun mereu e clar ca ești curat, apar orfani noname de dau măcel și ai lag, și auzi ca tu iei ban, normal ca te enervezi, vorbesc când eram la oto

Îmi mai zice un noname de prin gsb ca sunt codat, aia e

Edited by Askhanar

Hai ca am iesit si eu baietii mei,ne auzim maine si poate nu pierdem si noi macar sa egalam recordu.Haideti sa nu ne inecam ca tiganu la mal chiar acum.

@@Askhanar, Mie'mi zici,cat am fost sublider in TTB cine a carat mafia aia dupa el pana a venit sNr ?

Noapte Buna , va pup.