Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

De acum Nower se va ocupa exclusiv de evidentele warurilor si sanctiuni, pentru mine a devenit o povara, asa ca o sa sanctionez la sange ce spune, vreau sa ma reintorc si eu la jocul de odinioara in care eu caram mafia, nu eram povara ei, asa ca de acum ma puteti considera un coleg la war, ori va organizati, ori sunteti sanctionati.

Eu sunt noul (de fapt nu prea nou pe aici, cine stie cunoaste) vostru sublider, sper sa ne intelegem bine si sa facem treaba. Cu mine aici se termina inactivitatea la war, ma bazez pe lucrul in echipa si pe seriozitate.

Ne auzim maine in game.

"As bana-o si pe mama de as sti ca joaca cu cod." - Nower 2016 Edited by pHeNOMz0rROYAL

Azi sper că o să fie cel puțin aceeași activitate că cea de ieri, am câștigat 2/2, ce e drept warul pe Airport 1 mai greu la sfârșit că ne-am luat-o in cap când am avut 5 runde in fata lor, dar a fost ok.

4/4, war pe hq de la 21:30, trebuie să fim minim 30 in, faceți cumva ai veniți măcar la ultimul war, avispa sunt multi la war si o să ne ia la influența in tunel, mobilizati-va ai veniți.

Sănătate.

Vreau poza cu best NOWERBACH, AZI NE-AM FACUT DE RAS CU AVISPA! GG MEMBRILOR.

nu ne am facut de ras cu nimic, cand joci contra unor codati si pierzi nu ai pierdut nimic altceva decat probabil cateva ore din viata din cauza nervilor pe care ti i faci. rau de tot a ajuns serverul asta