Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@AIM Mykes ce faci copilu' ?! Ba ia fii atent aici ca nu-s genu' sa ma lungesc, sunt scurt si la obiect.

Avispa a avut aproape de 60 turfs sau peste pula mea stie ca nu prea mai sunt la curent cu samp, da din ce am inteles eu asa de pe ZEW, e ca ai membrii ce rup ignore everything normal cum sa dai tu in spate un gang puternic doar daca nu rupi codu' ca un copil rupt de viata? Pai.. cum pula mea vine asta, si imi dai cu fraza " ca suntem buni si ii rupem pe unde ii prindem " mhm, ia stai tu potol ca v3-ul de la tine din pc nu cred ca lipseste. In alta ordine de idei cu toate cacaturile si arfele de plod ce le ai avut in trecut si superioritati de cacat pe un joc mai vechi ca tine (inca le ai, tarfa masculina nu-si schimba naravu') o dai cu posthuntareala si alte minunatii. Si pana sa dai reply oricum te obosesti ca nu mai intru ma pis pe reply-ul tau, gandeste-te ca e un joc cacat terminat ce esti, nu te intreaba nimeni cat de realizat esti pe samp, distrusule. Ca un sfat prietenesc, ia-ti orasu' si mars la ma-ta-n pizda si invata ca ai examen tranti-mi-as coaiele in mandibula ma-tii sa-i sparg molarii, daca ai 1 neuron cat de cat pozitiv sa gandeasca ai lua in calcul daca nu ramai tot sufocat de aer pe samp si vezi sa nu-ti iei vreun LW ca faci infarct daca-l vezi acolo 1/3. 

PS: Lasa filtrele ca te face mai pizda decat esti, sau ai fata in reparatii? 

@MeMoRy Legend sa-ti dea dumneZEW sanatate, salut!

@Zenod ZEW chiar ma mir de prostia voastra pe zi ce trece, nu vezi ca din conversatia asta tu esti ala care imi sufera ca de ce a pierdut avispa turfurile si crezi ca daca tu ma injuri pe mine te crezi mai destept? Din contra esti mai incult decat crezi, altceva nu stiti decat sa injurati si hai sa-ti mai spun o chestie macar eu am poze cu mine, nu mie rusine cum arat in deosebire de voi. Termina cu suferintele astea ca nu eu sunt copilu, tu esti ala care plange

Inca ceva daca te doare ce membrii am eu intreaba-l pe snr care dintre noi are codati si dupa sa vi sa-mi comentezi mie

Edited by AIM Mykes

On 11.11.2017 at 0:13 AM, Zenod ZEW said:

@AIM Mykes ce faci copilu' ?! Ba ia fii atent aici ca nu-s genu' sa ma lungesc, sunt scurt si la obiect.

Avispa a avut aproape de 60 turfs sau peste pula mea stie ca nu prea mai sunt la curent cu samp, da din ce am inteles eu asa de pe ZEW, e ca ai membrii ce rup ignore everything normal cum sa dai tu in spate un gang puternic doar daca nu rupi codu' ca un copil rupt de viata? Pai.. cum pula mea vine asta, si imi dai cu fraza " ca suntem buni si ii rupem pe unde ii prindem " mhm, ia stai tu potol ca v3-ul de la tine din pc nu cred ca lipseste. In alta ordine de idei cu toate cacaturile si arfele de plod ce le ai avut in trecut si superioritati de cacat pe un joc mai vechi ca tine (inca le ai, tarfa masculina nu-si schimba naravu') o dai cu posthuntareala si alte minunatii. Si pana sa dai reply oricum te obosesti ca nu mai intru ma pis pe reply-ul tau, gandeste-te ca e un joc cacat terminat ce esti, nu te intreaba nimeni cat de realizat esti pe samp, distrusule. Ca un sfat prietenesc, ia-ti orasu' si mars la ma-ta-n pizda si invata ca ai examen tranti-mi-as coaiele in mandibula ma-tii sa-i sparg molarii, daca ai 1 neuron cat de cat pozitiv sa gandeasca ai lua in calcul daca nu ramai tot sufocat de aer pe samp si vezi sa nu-ti iei vreun LW ca faci infarct daca-l vezi acolo 1/3. 

PS: Lasa filtrele ca te face mai pizda decat esti, sau ai fata in reparatii? 

@MeMoRy Legend sa-ti dea dumneZEW sanatate, salut!

:)), dacă te prind vreodată față în față, îmi pare că te agăț în gard, săracule.

Edited by Hoodie

Baaaaaaaaaaaaaaaa am net e oficial!Gata de azi 100% intru e rezolvata si terminata revizia la routerul meu!Diseara toata lumea online! Multumesc  @AIM Mykes pentru rabdarea pe care ai avut-o cu mine nu o sa dezamagesc!   Felicitari fratele @AIM Kappa meriti  ne auzim diseara!