Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@Shawy O batem altcumva, atunci :))

@ARMYs ToVBaiatule usor cu amenintarile si cu jignirile ca esti pe un joc ( defapt tu esti ceva obez sau ceva obsedat de joc, sigurat) Dar nu trebuie sa te superi ca te-am bagat in hq de 2 ori si te mai tin de luni. Calmeaza-te si rollz m-a amenintat ca ma baneaza si tu la fel, eu nu vi-am facut posturi, dar din 2 vorbe s-a rezolvat si cu rollz ;) Ne vedem maine pe turf, nu am nimic cu voi "baietii grei " :*

@ColorsKiNG,  macar se lauda ca au un turf, dar ii bagam de luni unde au deja rezervat locul. @ARMYs ToV, ai spus ca sunt copil nu? Ei bine uite domnule armys ca ai dat dovada de idiotenie si metalitate de copil cu faza aia. Pe langa asta imi suferiti cica dam cu codu, dar uite diferenta la mine nu au cod si pe langa asta daca dau ei cu el nu dau ca ai tai prin perete. Dupa suferiti ca-i lag, ce spuneam? Aa da mentalitate de copil.

2 hours ago, sNrobert ZEW said:

Buna seara domnilor, scriu aici cu acordul oficial al liderului Abel28, ce faceti?

DA-TE-N PULA MEA DE AICI 

34 minutes ago, ColorsKiNG said:

@Shawy O batem altcumva, atunci :))

@ARMYs ToVBaiatule usor cu amenintarile si cu jignirile ca esti pe un joc ( defapt tu esti ceva obez sau ceva obsedat de joc, sigurat) Dar nu trebuie sa te superi ca te-am bagat in hq de 2 ori si te mai tin de luni. Calmeaza-te si rollz m-a amenintat ca ma baneaza si tu la fel, eu nu vi-am facut posturi, dar din 2 vorbe s-a rezolvat si cu rollz ;) Ne vedem maine pe turf, nu am nimic cu voi "baietii grei " :*

+1 

8 minutes ago, ShowKing said:

DA-TE-N PULA MEA DE AICI 

+1 

Ok. :)

43 minutes ago, Shawy said:

@ColorsKiNG nu frt, nu e frumos sa bati fete ;d

Ho bai, poate vr sa dau video cand ai adormit pe skype acum 2 veri si sforaiai 

45 minutes ago, ColorsKiNG said:

@sNrobert ZEWCred ca ai incurcat persoana :)) Lideru e ColorSKiNG aici, da-l in *** pe Abel nu-l stie nimeni, toti il stiu de un minusar si un floodar :))) 

@Kidda ToV Il batem pe Shawy ? :*

@Shawy O batem pe Kidda ? :*

Cf?