Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salut Snizel!

Si ca Rpg Team ce tre sa faci?

EDIT: Snizel imi dai si mie id tau de mess?

cum este admin samp asa este si rpg-team numai ca la admin samp nu ai acces la toate topicurile sa dai tc si cu RPG-team ai acces la toate topicurile

pai cum este admin samp trebuie sa ai -admin 1 si la RPG-team doar cei de la admin 3 in sus adica admin pe samp admini 1-2 au pe forum admin samp si cei care au admin 3-4-5 au rpg-team

Moderator trebuie sa fii propus , sau sa propui o sectiune , si acum de curand au fost niste "recrutari" de moderatori :)) , trebuia sa trimit un e-mail cu un chestionar completat , si trebuie sa fii activ in sectiunea aia :P , eu sunt activ in Sport asa :) dar n-am sansa sa primesc :)) nu am facut cerere , nu am vrut stiam ca nu o sa primesc:D

Nu imi vine sa cred ca a venit aceasta zi. Astazi SnizeL ne-a parasit. :(( Inca nu pot sa cred k nu o sa mai fie fratele meu nab langa mine, k nu o sa mai am cui sa dau m+c, k nu o sa mai fac stunts cu nimeni, k nu o sa-l mai bata nimeni pe vaN la sedintza..... DOAMNEEEEE :((( =(( Nu pot sa cred.

SnizeL ai fost un leader extraordinar desi azi nu ne-a mers noua asa de bine sa sti k m-am atasat foarte mult de tine in aceste 3luni in care am stat alaturi de tine. Imi pare rau k iesi si imi va fi f dor de tine. Nu uita mereu vor fi oameni in Tattaglia care te vor iubii :X:((. Vreau sa ai grija de tine si nu pot zice nmk decat bafta in continuare si sa ii binedispui si pe altzii cum ai facut cu noi tot acest timp. Adioo! :|:((((((((

VREAU SA VAD UN MESAJ DE ADIO DE LA FIECARE PENTRU SNIZEL. MACAR ASTA PUTEM FACE!