Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Clar =))))

Ce pacat ca nu prea vorbeste lumea pe aici si e cam plictiseala :-? hai sa facem si noi ceva :-?? gen sa spunem bancuri sau saaaaa ne caracterizam. Personal nu stiu nimic despre multi dintre voi...nici macar numele. Asa ca, nu stiu probabil ar fi o idee sa ne cunoastem oarecum mai bine :D Daca sunteti de acord ziceti...si incepeti sa va caracterizati :))

Ok...

Eu ma numesc Mike / Michael, sunt un baiat linistit, am 17 ani si 4 sferturi ( 2 jumatati ), locuiesc in Mexic, un orasel linistit..

Invat la o scoala obisnuita, fac 10 ore pe zi..

In timpul liber joc fotbal de masa, si joc poker.

Imi place sa imi fac prieteni vechi, sa ies in casa, sa ma uit la cerul noros, etc. ; activitati obisnuite

Imi place muzica horror / comedie, de obicei ascult muzica cand sunt singur acasa cu familia..

Puteti afla mai multe despre mine pur si simplu intrebanduma ! :D

Eh, poate am mai bagat de la mine pe 'ici'colo..

Mersi pentru primire..

Acum chestia serioasa: Gasiti tot la mine pe About Me ( pe profil ) daca vreti, mai mult de-atat doar daca sunt intrebat :-?..n-am chef sa ma descriu..

In schimb vreau sa va cunosc pe voi >.> ;))

Salut mIk3(PS:daca vezi asta esti un nab)(Daca o vezi pe asta esti si mai nab)

PS 2:Postu' are minim 5-6 cuvinte,un emoticons la 2-3 cuvinte maxim..nu vreau sa fie spam

Salut v@N (mane ; man) ( PS: Daca vezi asta esti mai nab ca mine ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ) ( Daca o vezi pe asta sfidezi legile universului cu nabismul )

Un exemplu de cum sa nu postati...nu va luati dupa toti *cenzurat*...

Salut,ma cheama SnizeL si...sunt nab :(

Exemplu de post corect.

Zana dc a fost zi idioata azi ?:))

M-a scos de la pariuri :X , e bn asa :)) , app Van si Snizel 2 nabi X_X

PS: DINAMO-Slatina 3-1 pauza

Inca un exemplu destul de graitor,spuneti NU nabismului..

Zana dc a fost zi idioata azi ?:))

M-a scos de la pariuri :X , e bn asa :))X_X

PS: DINAMO-Slatina 3-1 pauza,damn it,Forza Steaua

Post corect.

Imi place ca ai reusit sa te contrazici in aceiasi propozitie :)),as pune niste versuri de la parazitii dar ar trebui sa cenzurez :))

Post corect:

" v@N says: sunt but "

Inca un exemplu destul de graitor,spuneti NU nabismului meu :)

Ar trebui sa merg la psihiatru, sufar si trebuie sa ma tratez, Snizel si Croco sunt b0$$ii mei, mai mult Snizel, Croco e tradator

Tin cu dinamo de cand aveam 1 an, zic ca tin cu steaua dar mereu pariez pe dinamo, si pierd

Imi pare rau sa va anunt dar ati cam dato in bara cu incercarile voastre de a face ce am facut si eu..am sa pun copyright pe falsificarea unui quote de azi incolo..