Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine s-ar putea sa scap cu una sau cu 2 ore mai devreme de la scoala(sa speram ca asa o sa fie)..da' am ore destul de grele...

Sa sti ca n-ai dreptate..cea mai multa scoala se face la liceele de 8.90-9.00,care vor sa ajunga in top...liceele astea sunt intr-un fel "primele de sub linie"..

LE:@ZaNa:Noua profa de fizica ne-a zis ca "greva se face infara orelor de curs"=>n-avem nici o sansa(cel putin noi) sa scapam de ore din cauza grevei..

Mia zis in Hasdeu, Cuza si inca cateva :-?? am uitat

Da, stiu Sniz :X Tu esti o exceptie <3

Dar in reeeeest :-W

Ai uitat sa faci o mica precizare

Mia zis in Hasdeu, Cuza si inca cateva :-?? am uitat

Da, stiu Sniz :X Tu esti o exceptie <3...tu esti mai prost

Dar in reeeeest :-W

N-am putut sa ma abtin :">

Dupa cum ziceam...freaks :))

Da mah da :)) sa te uiti la animeuri in loc de meciuri -_- ce are? :)) si apropo :> sunt animeuri in care se joaca muuult fotbal gen Capitanul Tsubasa =))) [pentru microbistii din voi :))]

vaN mamica....cred ca te cam mananca mana...scarpinate ca sa nu te scarpin eu -_-

Capitanu' Tsubasa nu implica orgoliu si nervi...si satisfactia sa iti bati joc de celalalt in ziua de dupa meci

PS:SnizeL,vedeai tot episodu',nu-i vina mea ca ai rasnita in loc de TV

PS 2:ZaNa,sa inteleg ca faci descantari in palma?:))

Da...o sa auzim peste cativa ani la stirile sportive "Croco...este cel mai mare jucator de fotbal al tuturor timplurilor" =))))

Da...fac "descantari in palma" =))) Stiu care e linia vietii o.o =)) Tre sa ma mai documentez :">