Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maaaaa,voi nu vorbiti asa de febletea mea de animal,ca vin peste voi in casa si il pun sa va zgarie pe ochi,sa va lase urme dalea ca la bastinasi:))))

Edited by Anghelos

Da Croco ma duc la porcusor sa il mangai si da sa ma muste cu coltii aia fiorosi. Si apoi scoate un sunet nevinovat de genul : chui chui chui. Si tu frate recunosti ca tie era sa iti smulga bratul :))

Shaft........te joci cu focul,iti manjesc o gheara de porc de guineea de nu mai sti de tine:)))))))eh lasa ca te tin minte

Deci recunosti ca are gheara ascutite si sinistre pline de sange?!

Maaaaaaa,v-ati aliat impotriva mea?va arat eu voua tradatorilor,va jumulesc ca pe gaini,croco ai noroc ca esti dinamovist ca altfel puneam porcul si pe tine:))))

Diana id meu este Crysti_912007,adica e valabil si pentru ceilalti care il vor....

Edited by Anghelos

Croco eu am vazut un caine care si-a facut nevoile pe marginiea drumului si apoi pleaca fericit pe strada si il calca o masina :)) Frate nu eu o pup acolo... nu eu sunt stapanul ei dar acolo a pupat-o veterniarul ala care a lasat-o gravida cand ai dus-o la veterinar :)))

ahaaa,sti ca a pupat-o veterinarul a?deci ai fost si tu acolo:))),asa ca teapa

Nu ma tu mi-ai povestit ca ai adus-o de la veterinar cu burta mare.

Edited by Shaft

Vezi sa nu te bag eu pe tine la cuptor,cica gata,dar vad ca tot ma intarati:)).

Bye all ,am plecat in oras,e vreme urata dar trebuie sa imi iau bentleyul de la reparat,a dat un but peste mine,si i-am cerut 10.000 de euro,ca sa nu aiba probleme:))

Bafta

Edited by Anghelos

Vezi sa nu te bag eu pe tine la cuptor,cica gata,dar vad ca tot ma intarati:)).

Bye all ,am plecat in oras,e vreme urata dar trebuie sa imi iau bentleyul de la reparat,a dat un but peste mine,si i-am cerut 10.000 de euro,ca sa nu aiba probleme:))

Bafta

E ultima oara cand rad de bestie, promit. Aaa ai stricat bentleyul bine ca miai zis sa ii spun si asta mamei :)) ultima oara a fost suparata cand ai intrat cu maserattiul in copac :))

...dar nu am fost eu de vina,ci boul ala de langa mine,dar oricum e in spital acuma asa ca ma simt mai linistit:)))

edit: Ahaaaa.....mi-am adus aminte de ceva,recomand tuturor gaylor din toata lumea unguentul Ben-Gay,se gaseste in farmacii,nu m-am interesat cat costa,dar oricum ofera placeri incendiare domnilor care se iubesc intre ei......:))))A se citi prospectul inainte de utilizare,daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului!!!!

acest medicament poate naste bisexualitatea(in caz ca nu e prezenta la acea persoana)sau poate micsora sau mari organul genital al barbatului(depinde de organism)si mai poate provoca boala vacii nebune si turbarea:))))))asa ca cei care vor sa il foloseasca sa se gandeasca de 2 ori inainte de a-l folosi:)))))))

Edited by Anghelos

Da..nu ma iubeste..ma idolatrizeaza..poate va deveni si el un vaN odata..

Ce gay.. tu o sa devi odata un SnizeL, stiu ca e naspa sa vi vaN.. :-S, esti fanul meu nr 6

Van foloseste BenGay mereu, are un bax, lui Van nu-i mai micsoreaza "organul genital", pentru ca mai mic de atat nu se poate :|..

PS: Salut tuturor >:D<<'>, back from school..

Bafta Marvel

Snizel:de unde sti ca mai mica de atat nu o poate avea?inseamna ca ai vazut tu ceva de sti sigur:P

Sahyn si klsh:uitati poza aicea,am mai micsorat-o eu ca era prea mare,probabil va mai trebui sa o micsorati,dar va descurcati voi,eu mi-o pun pe aia cu masinile:X 13170461776937265095.jpg

Edited by Anghelos