Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ms Snizel esti cel mai tare mai intai intreba cre e cauza si a cui a fost vina si dupa mai vb ms nu pot sa te jignesc pentru ca neam intels fb da k la nui nimin ms mult bafta sa ajungeti o maife tare ma las de samp. A venit si ala de 1 zi si gat tot pe el el crezi ok ms mult esti un dulce macar sa aud ca veti fo mafie puternic bafta si inca o data ms mult

Edited by vaN
Aici vorbim romana,nu limbaj de b0$$-i

Auzi danutz, pana la urma sunt nevoit sa ma bag. Am fost de fata la toata mascarada asta, si am dedus ca singurul vinovat de aici esti tu. Esti foarte incapatanat, nu ai ascultat de noi, ceilalti cand ti-am zis sa astepti sa facem organizarea. Apoi tot tu cu gura mare, in loc sa fi multumit ca nu te-am lasat baflta. Fi mai ponderat pe viitor, ca o sa ai de pierdut.

Asta este parerea mea, vazuta din exterior, nefiind implicat in acest scandal.

Pacat de ceea ce s-a intamplat !!

Nu va suport pe cei care faceti asa, mereu voi nu aveti nici o vina, mereu noi suntem de vina, mereu liderul e de vina pentru toate greselile voastre, mereu noi trebuie sa va iertam...

Ia spune tu, de cate ori ti-ai cerut scuze pentru 'greselile' alea, care le repetai si dupa ce iti spuneam ce era corect...

Ti-am dat o sansa, dupa ce ai picat o data testele, te-am acceptat iar, oricum credeam ca totul va fi altfel, dar nu-mi pare rau ca te-am recrutat, aproape toti sunteti revoltati cand sunteti demisi, ti-am explicat cu ce ai gresit, toate greselile tale de pana acum, plus ce s-a intamplat acum cu Just.xeS... ti-am explicat mai detaliat pe /f, daca nu ai vrut sa ma asculti imi pare rau, am repetat de mai multe ori, totusi, asta e.

"Ms Snizel esti cel mai tare mai intai intreba cre e cauza si a cui a fost vina si dupa mai vb". Daca tu nu te certai, si nu faceai chestia cu vanul, nu se intampla nimic, nu e vina mea ca ai fost demis, putea fi oricine altcineva in locul meu, motivul principal esti tu..

Nu trebuie sa fi ironic, "ms" ; "esti cel mai tare", cand recrutezi pe cineva, cel putin eu, imi pun sperante in acea persoana, nu imi e usor sa demit pe cineva.. Prin ironie doar 'ma iei la misto', eu n-am sa continui cu asta..sper ca ai inteles tot, daca nu ai inteles imi pare rau ca nu am putut fi mai explicit.

Nu are rost sa te lasi pentru asta, viata merge inainte, fie cum vrei tu, bafta in continuare..

Snizel si in primul rand nu team luat la misto daca te luam la misto puteam sa te in jur dar nu team injurat nu mi placut eu iam spus ce a fost a fost scz si suntem o familie asa iam spus eu eram cu van el a coboart din masina si a inceput sa traga in min si dupa eu nu lam mai bagat inseam lam ignorat pentru a evita certurile ori cum ms si sa stii nu imi bat joc de tin sau te iau la misto RESPECT TATAGLI.;)

Daca vrei o sa fim ironici :)). Vad ca tot "ms" "ms" "ms" ..

Sa sti ca n-ai pentru ce, a fost placerea mea, ar trebui sa o facem mai des, oricand, sunt disponibil de fiecare data cand ai nevoie, cu placere ^^

Te rog nu mai posta aici, nu mai esti membru :)

Edited by SnizeL

Cica sa isi cumpere o viata:))))viata ti-o faci tu,nu trebe sa platesti pentru ea,doar cu moartea poti plati,dar nu este cazul la cei de fata,imi pare rau ca s-a creat scandalul acesta,eu stiam,ca daca esti intr-o grupare de oameni,sau cum e in cazul nostru,playeri,trebuia sa nu ne certam pentru nsite nimicuri dastea,sau sa parem mari si tari,pana la urma,suntem toti egali,nu conteaza rankul sau levelul,dar unii sunt prea rasfatati si daia ajung sa preia ei comanda intregii situatii(Snizel sti bine la cine ma refer),asa ca eu nu gasesc rostul intr-o cearta,orice cearta rezulta la consecinte mai putin grave sau foarte grave,deci,nu totul se poate rezolva prin cearta,cred ca, cu vorba buna poate se vor rezolva mai usor si mai bine situatiile,find toata lumea fericita,eu unu asa vad situatia,parerea mea.

Noapte buna colegi,o saptamana excelenta va doresc!!!!Numai bine,pe weekendul viitor:X

P.S. Snizel,poate ma mai tragi in piept cu barbutu si cu salariul, ca te tin minte:))))

alt P.S. de fapt,mai intru de pe telefon:))

Edited by Anghelos

Neata mafiotilor :) Ce mai faceti? Eu zac la pat... Jefy are dreptate scolile nu o sa arda dar merita sa ne rugam pt o greva. P.S.: Croco semeni izbitor de mult cu un fost coleg.

Edited by Shaft