Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

tomas,de cate ori il mai pui ma?:))))ajunge,ca a vazut lumea:)))e prea tare oricum

Van,slabut 3 beri jumate:))))))),cand a jucat steaua cu utrecht de i-a batut,am baut 2 sticle de burger la 2 litri pe parcursul meciului:)),dar oricum,nu te sfatui sa bei atat,eu m-am jurat ca nu mai beau asa mult,asta e,pana nu vezi cand esti ranga de tot,nu iti poti da seama cum te simti:)))

1.Dragut vaN =)) 3 beri jumate...ma dezamagesti [-( maine trebuie sa imi povestesti TOT asta daca nu suna ZaNu (ZaNu-le daca vezi asta sa ma suni!! :-W )

2.Doamne ce zi plina ai avut Croco :| ma mir cum ai rezistat :))

3. Noapte buna Tattaglia >:D<<'> maine scoala...iar X_X

La mulţi ani tuturor ce poartă numele de Mihail , Gravil , Gabriel , Mihai , Gabriela , Mihaela , să vă dea Dumnezeu sănătate şi spor la învăţat şi lucru

Edited by Thomas Jefferson

Neatza, scuzati inactivitatea dar weekendul asta a fost cam greu....acum sunt al scoala la info si de aia mai scriu pe forum....maorg, vaN s-a facut muci, radea ca b.. la un deget...=)) a vrut sa punemi bani sa mai luam o bere dar am zis ca nu, 1) ca eram sarac 2) ca era beat.... Din pacate u am iesit Mr. , a iesit un nab....vai de mama lui... :)) va confirma vaN desi nu a fost prea atent la scena :-W Marog, a fost marfa...tzatze cate vrei...m-am mirat, nu ma asteptam de la liceul meu cuminte la asa cva :P:))

La mulţi ani tuturor ce poartă numele de Mihail , Gravil , Gabriel , Mihai , Gabriela , Mihaela , să vă dea Dumnezeu sănătate şi spor la învăţat şi lucru

Multumesc >:D<<'> (Mihai)

'Neatza all :)

Azi nu merg la scoala, bolnav..de doua zile tot asa sunt..

Adevarul: Dragosh - 10 ani

Posibilele lui raspunsuri la ce ai zis tu (cu clasele 1-4):

- Am chiulit ;)

- Am scoala de la 5 dimineata

- Vreau sa-mi fac o prietena, da' nu gasesc ! Toate fetele sa apeleze la mine

- Eu m-am chinuit foarte mult sa plec la 12, tu imi zici de ma julesti?

- Nu stiu! :|

- Da!

Re all cmf azi nea lasat la 1 ca nam facut tehno :)

Bun respuns snizel :)) da cred ca zice : Nu stiu ! :)) si am vast si eu clipu sambata la tv :P

Adevarul: Dragosh - 10 ani

Posibilele lui raspunsuri la ce ai zis tu (cu clasele 1-4):

- Am chiulit ;)

- Am scoala de la 5 dimineata

- Vreau sa-mi fac o prietena, da' nu gasesc ! Toate fetele sa apeleze la mine

- Eu m-am chinuit foarte mult sa plec la 12, tu imi zici de ma julesti?

- Nu stiu! :|

- Da!

Deci cand a ramas sedintza ca m-am enervat aseara si am plecat afara ca nu merea srv. :))

Buna seara Tattaglias am venit si eu de la liceu :| . La multi ani Snizel! si tuturor Gabrielilor/Gabrielelor , Mihaililor/Mihaielelor <:-P

Edited by Shaft

Multumesc..baieti (si fete), s-ar putea sa ne vedem mai rar zilele astea, am facut si cerere inactivitate, probleme de sanatate, nu stau atat la PC..

PS: Bafta..sa fiti cuminti, are Van grija de voi :))

Edited by SnizeL

re all!!!!se pare ca am comis-o si eu,saptamana asta stau acasa,am febra,f***i mama ei de bolesnita ca imi vine sa craaaap :-<X(

Nu crapa ca avem nevoie de tine (cel putin eu). Insanatosire grabnica!

Noapte buna tattaglias, maine iar vin la 20:00 X(