Jump to content

Verdant Family - Discutii | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

sunt nou ..:D mecanicii mai au locuri ?

Da, mechanicii mai au locuri :) In legatura cu asta...imi zici maine daca vrei sa intri in echipa sau nu. Ma rog, din moment ce ai intrebat presupun ca vrei [dar tot vreau maine o confirmare], asa ca te rog sa te uiti putin si la "News/Info" [ai acolo un mic regulament, care de preferat ar trebui respectat :))]

Raspund la intrebarea "Care e treaba cu blacklist?" in speranta ca iti voi da un raspuns care te va ajuta :-? pai...blacklistu e "lista neagra" pe care noi, membrii Tattaglia, puneam idiotii :D Idiotii fiind acei copilasi inteligenti care te jignesc sau jignesc mafia/te omoara/te ameninta/arunca masinile de la HQ etc fara vreun motiv anume. In cazul in care patesti ceva de genu sau in cazul in care pur si simplu tea deranjat un lucru [acel lucru fiind ceva serios], te duci frumos la Blacklist si postezi acolo. Liderii vor decide daca acea persoana va fi pusa pe "lista cea neagra". De obicei la 2 advertismente, persoana respectiva este pusa pe BL. Membrii Tattaglia au voie sa omoare persoana respectiva dar nu in exces. [adica nu mergi din 2 in 2 min sa il omori] "Individul" trebuie sa plateasca o anumita suma de bani mafiei pentru a fi scos de pe BL.

Asa, deci...ma duc sa imi invat in continuare. Maine am teza la romanaaaa :))

Noapte buna Tattaglia >:D<<'>

Nush dc, dar simt ca nu e bine cu mafia. Pana si Stracci sunt mai activi ca noi.

Hai sa facem cv sa fie ca inainte.

Sa fim a treia mafie : Barzini, Corleone, Tattaglia,.....

Asa era inainte. Acum vad ce e aiurea.

Ex: 1)Faci cerere iti raspunde peste 2 zile.

2) Nu prea facem war.

3) Liderul intra rar.

4) Stai 2 zile civil pana ce dai testele.

5) ...

6) .... etc etc etc.

Nu e bine asa. Trebe sa ne unuim si sa facem ceva din mafie. Daca nu se alege praful.

Eu am plecat la sc. Sper ca v-am pus sa va gantiti pe seama acestei probleme(mari).

Bafta!!!

neatza, abia m-am trezit , am fost ieri la meci la Dinamo-Timisoara , mi-am facut 1000 de draci , de la intrare in stadion pana la iesire , la meciul cu craiova, rapid , steaua , otelul, gaz metan si hasduk split nu mai controlat asa cum au fcto aseara X( ,mai aveau un pic simi dadeau cureaua jos , niste nesimtiti , am stat ingramaditi sa intram pe stadion si mai vor sa vina lumea la meci , din toate meciurile la care am fost la asta mam simtit cel mai urat X( , sa nu mai zic cand am intrat pe stadion nici chef sa strig numai aveam , abia daca am zis un "m***e steaua" ....eh asta e cel mai mult ma deranjeaza rezultatul si indolenta jucatorilor :-J

PS: voi ce mai faceti?