Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

7 hours ago, Octavian Mexico said:

Ba usor cu posturile astea cu "Salut" ca luati Warn pe forum nabilor :)) 

Aici nu se uita nici drq, poate doar stii tu cine :)) 

SA MOARA MA-SAAAA : https://imgur.com/a/IMVHH

OARE CINE DRACU O FII CREZUT CA SWIFTY ARE AIMBOT??? SA-MI BAG CEVA BA CA NU FILMEAZA NIMENI LA WAR-URI https://www.rpg.b-zone.ro/players/report/76072

DE CE NU POATE NIMENI SA-SI SACRIFICE TIMPUL SI SA DEPUNA UN EFORT SA JOACE LA WAR IN 3 FPS-URI SI SA FACA -50 CA MERGE IN EI SA-I FILMEZE?????APOI N-AI DECAT SA TE UITI CU ORELE PESTE FILMARE DE LA WAR CA SA ITI FACI DOVEZI. NU SE POATE FACE NIMIC IN HALUL ASTA, RUSINE JUCATORILOR DE PE B-ZONE CA ASTEPTATI TOTI CA ADMINII SA ISI FACA TREABA.

@VODA BigDevil ZuZ tu inca te lupti cu morile de vant? Nu-ti fa nervi aiurea, nu ai ce sa le faci. ii filmezi cu cod nu primesc nimic. Primesc ban de la un admin, urmatoarea zi ia unban, si tot asa. Ai uitat pe ce server joci?

https://cinefilulonline.blogspot.ro/2018/04/review-2017.html

Fratilor, am muncit mult la asta si mi se pare cea mai frumoasa postare din cadrul blogului meu. De asemenea am schimbat radical si aspectul paginii, prin urmare, va rog sa aruncati un ochi pe linkul de mai sus caci este o lista proprie cu cele mai bune filme si seriale din 2k17

@VODA BigDevil ZuZ bro mult succes in continuare. Mersi pentru tot ce ai facut. Ma simt putin vinovat ca am insistat sa priemsti sub cand tu nu chiar iti doreai, deoarece e o responsabilitate mai mare, dar te-ai descurcat foarte bine. Nu ai ce face cu codatii atata timp cat sunt protejati de sus. Sper sa te primeasca RDT, iar peste 3 luni sa fim rivali pe turf. Te pup :* 

@rTn Dyablox VIP Nu ai nicio vina tu, sincer. Am venit sincer ca sa te ajut, apoi am dat de oameni frumosi si am dorit sa ii ajut pe toti din mafie, nu era vorba ca nu eram pregatit de sublider, pur si simplu nu eram cea mai buna alegerea, mai ales cand era vorba despre venirea lui bulaie, dar per total eu chiar m-am simtit bine.

Eu va las si sper sa ne vedem curand pe turf. Sa stiti cu totii ca eu chiar daca voi ajunge in rdt tot voi lupta impotriva codatilor de acolo, nu sunt tarfa sa ma vand. 

On 10.04.2018 at 12:03 AM, VODA BigDevil ZuZ said:

@rTn Dyablox VIP Nu ai nicio vina tu, sincer. Am venit sincer ca sa te ajut, apoi am dat de oameni frumosi si am dorit sa ii ajut pe toti din mafie, nu era vorba ca nu eram pregatit de sublider, pur si simplu nu eram cea mai buna alegerea, mai ales cand era vorba despre venirea lui bulaie, dar per total eu chiar m-am simtit bine.

Eu va las si sper sa ne vedem curand pe turf. Sa stiti cu totii ca eu chiar daca voi ajunge in rdt tot voi lupta impotriva codatilor de acolo, nu sunt tarfa sa ma vand. 

Ba frate nu iesi,sincer dintre cei cu rank 4+ tu iti bati capul cel mai tare cu mafia asta.Pnm faci ce vrei dar na..Respect!