Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

The Tsar Bratva - Discuţii / Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

MÂINE 01.10.2018 AVEM 4 WAR-URI FOARTE IMPORTANTE, Vă AȘTEPT LA 13:50 îN HQ PENTRU A NE PREGĂTI PENTRU WAR-URI.

DACĂ NU SUNTEȚI MINIM 25 ON O SĂ FAC EVIDENȚA.

ACCEPT MAXIM 2 ÎNVOIRI!

ntwdyPp.png

Edited by Shawy

1 hour ago, Shawy said:

MÂINE 01.10.2018 AVEM 4 WAR-URI FOARTE IMPORTANTE, Vă AȘTEPT LA 13:50 îN HQ PENTRU A NE PREGĂTI PENTRU WAR-URI.

DACĂ NU SUNTEȚI MINIM 25 ON O SĂ FAC EVIDENȚA.

ACCEPT MAXIM 2 ÎNVOIRI!

ntwdyPp.png

Remember ?

Va multumesc pentru tot ajutorul si pentru perioada frumoasa petrecuta cu voi in vara care a trecut, am avut suisuri si coborasuri, dar ne-am atins obiectivul propus, consider ca treaba mea s-a terminat aici, am realizat tot ce se poate realiza cu acest gang si a venit timpul sa predau stafeta, sper ca liderul care va urma dupa mine sa fie din factiune, pentru ca un outsider n-ar merita la fel de mult cum ar merita persoanele care au stat toata vara pentru 72 de turfuri la mine si care au tras pentru mafie indiferent de situatie, aici ma refer la toti Rank 4 din mafie. 

@Shawy @xRaymond @Skrill3xTSA , sper sa repetati ceea ce am facut vara asta.

YzR9Nch.jpg&key=5069f844c7d677beb9ff113d

Just now, Lebanezul said:

Va multumesc pentru tot ajutorul si pentru perioada frumoasa petrecuta cu voi in vara care a trecut, am avut suisuri si coborasuri, dar ne-am atins obiectivul propus, consider ca treaba mea s-a terminat aici, am realizat tot ce se poate realiza cu acest gang si a venit timpul sa predau stafeta, sper ca liderul care va urma dupa mine sa fie din factiune, pentru ca un outsider n-ar merita la fel de mult cum ar merita persoanele care au stat toata vara pentru 72 de turfuri la mine si care au tras pentru mafie indiferent de situatie, aici ma refer la toti Rank 4 din mafie. 

Multumesc pentru tot Phax, cred ca o zic in numele tuturor cand spun ca ai fost un lider de nota 20. Multa bafta in tot ceea ce ti-ai propus si sper sa ne mai aizim. Tot respectul, ai grija de tine! :* 

21 hours ago, Lebanezul said:

Te-ai lăsat tu de samp, da' pieptul ala lucrează-l în continuare. :))

Mult succes, bro, și felicitări pentru cele 72 de turfuri luate în timp record. Ne mai auzim!

@Lebanezul Eu iti multumesc ca ai fost alaturi de mine si m-ai sustinut cand am vrut sa ma retrag si sa ma las, dar mi-ai spus "hai ba sa facem asta sa fie frumos sa ne simtim bine sa radem", ai fost si o sa ramai un vechi prieten si un lider extraordinar cam singurul la care am venit si am plecat de la rank 0 pana la 4 in curand 5 fara a-ti cere ceva! Succes incontinuare ❤️

Mi-a venit si mie randul. Mi-a facut placere sa joc alaturi de voi si sa ajut la record, intr-adevar cu suisuri si coborasuri dar intr-un final am reusit. Sper sa ne mai vedem cat de curand, va pup.

Mult noroc noului lider, am sa revin cand va mai fi nevoie de mine. :* 

1 hour ago, xRaymond said:

Mi-a venit si mie randul. Mi-a facut placere sa joc alaturi de voi si sa ajut la record, intr-adevar cu suisuri si coborasuri dar intr-un final am reusit. Sper sa ne mai vedem cat de curand, va pup.

Mult noroc noului lider, am sa revin cand va mai fi nevoie de mine. :* 

Am vazut si eu lista, dar nu o sa iti accept demisia, sa ti-o accepte noul lider, daca ia cineva din factiune, inca e nevoie de tine.

2 hours ago, Lebanezul said:

Bravo @Shawy pentru obtinerea functiei de lider! Voiam sa ia cineva Rank 4+ din factiune lider si asa a si fost! Sper ca vom sparge recordul nostru din vara.

Mulțumesc mult pentru că ai avut încredere mine și mi-ai fost alături în momentele mai dificile! Sper să facem o treabă încontinuare la fel de bună ca a ta!

https://www.youtube.com/watch?v=xR6XPmYPkMo @Shawy 

10 hours ago, Lebanezul said:

Bravo @Shawy pentru obtinerea functiei de lider! Voiam sa ia cineva Rank 4+ din factiune lider si asa a si fost! Sper ca vom sparge recordul nostru din vara.

daca facem ce si-a propus shawy  o sa ramanem in istorie pe toate comunitatile