Invalidd Posted November 9, 2011 Share Posted November 9, 2011 Leon By JustThinK™ Titlu: Leon: The Professional Durata: 110 minute Gen: Drama/Thriller Distributie: Jean Reno->Léon Gary Oldman->Stansfield Natalie Portman->Mathilda Regie: Luc Besson Anul aparitiei:1994 Trailer: Poze: Parere personala: Pe mine m'a fascinat acest film. In unele momente ,,te loveste la sentiment''. Actiunea se petrece in jurul lui Leon si Mathildei,fata salvata de acesta,dupa ce niste politisti corupti ii omoara familia. Partea de final are o incarcatura emotionala foarte mare. Au aparut unii dintre actorii mei preferati: jean reno,gary oldman,natalie portman. Desi este din '94,pare din 2001-2002,fiind filmat foarte bine. Storyline-ul are sens si este foarte bine structurat. In timpul petrecut impreuna, Mathlida incepe sa aiba sentimente fata de Leon,acest fapt dand un aer romantic,printre momentele in care Leon asasineaza diferiti oameni. Nota mea: 10/10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarveL Posted November 16, 2011 Share Posted November 16, 2011 Imi place datorita finalului, si anume pentru ca iese din tiparul filmelor cu happy-ending. Gary Oldman e magistral. Topic closed, vechime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts