Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mda ....

chit ca risc fw...

dar nu imi vine sa cred de ce sunt in stare unii....

pentru inceput P.V.L : plangea ieri pe la ora 18-19 sa ii lasam lui comenzile ca are doar 40 de comenzi da omu are timp de event si de stat vreo 2 ore in jail.

Cristian.... ce client ti-am luat ma tie? tu ai acceptat sa under.rules... iar la 1 minut dupa ce ai acceptat l-am luat pe reload de la paint. spunemi si mie cum adica ti-am furat clientu daca eu l-am luat pe reload>?

2. stiu ca voi ati trimis pozele lu meghy ,(in care eu am zis doar vezi daca vrea 30)....presupun ca sunteti foarte mandri ca am luat toti 3 fw.

PT cel care a trimis pozele .cel mai rau lucru e sa fii sifon.. dar de acum daca prind pe vreunu ca face ceva gresit fac ss si trimit imediat lu meghy si mastertrap . daca vreti razboi va dau razboi.

3 Buna Dimineata

Edited by sorynRO

Nu ai citit

unu plangea sa ii lasam comenzile da omu avea timp de event si jail .desi mai erau doar 5-6 ore pana se facea 00:00.

unu imi tipa in ureche ca ii iau clientu desi eu luasem pe reload nu pe under.rules

si unii sunt atat de disperati sa i-a altii warn in cat le arat cum va fi sa fie regulamentu respectat.

Edited by sorynRO

frate eu nu zic decat atat. Cand am intrat in Taxi am fost intampinat de majoritatea foarte frumos. Dupa 2 zile am vazut ca desi toti greseam nu ne param intre noi. Mi-am facut noi prieteni in taxi dar si noi dusmani:|; Asta e strigator la cer. Nu am luat 1 post de la playerii sv b-zone si iau de la un coleg, pe care l-am ajutat cu refill de fiecare data... sau mai stiu eu alte lucruri. Regulamentul este regulament, dar daca faceam post la fiecare greseala nu era membrut face cel putin un fw.. Pentru ca toti gresim. Mi s-a intamplat si mie chestia asta a lui soryn sa ia pe cnv si sa zica ca i-ai furat clientul. Se vede clar diferenta intre toti !!! Activitatea conteaza!! Si tineti minte ceva: Cine munceste greseste !!!! Clar ca la cei care joaca 1 ora pe zi... nu au timp sa faca 100 de comenzi... e pre mult:) dar stiu un lucru sa faca !! PM !! Asta e taxi, astia-s colegii.

Respect pentru cei care nu s-au parat niciodata !!!!

Pacat ca pleaca iulian1996 din taxi !!! El era cel mai bun om pentru taxi !! Chiar daca nu facea numar record de comenzi!! a adus linistea in taxi !! Felicitari iulian1996 esti un om deosebit !

Ca sa fim o factiune buna din punct de vedere al membrilor, trebuie sa evitam conflictele din joc ..legate de clienti sau alte chestii, pana la urma ai dat un test prin care ti-au fost desemnate niste reguli sa le respecti ..pentru a deveni membru TCC, inteleg ca sunteti suparati din cauza acelor FactionWarn-uri, dar din "povestea" asta a trebuit sa invatati ceva, sa fiti atenti mereu si sa aplicati regulile tot timpu', chiar daca nu sunt eu online, nu profitati :)

@ Voi ar trebuii sa invatati din lucru asta ..sa respectati mereu regulamentul, pentru a nu se ajunge la situati din acestea, nu sa va razbunati voi cum aveti de gand, asta va trage factiunea in jos din cauza voastra, si ar trebuii sa ne "eliberam" de voi. Deci incetati cu lucruri din astea, si deveniti oameni.

Foarte adevarat ce a zis meghy !!! Chiar daca gresesti o data inveti ceva ! Ca sa fim o factiune unita trebuie sa uitam de acele conflicte din joc. Noi toti suntem in TCC pentru ca vrem sa ridicam nivelul factiunii nu sa o tragem in jos. parerea mea e ca trebuie sa ne intelegem!!!

parerea mea e ca ar trebui sa ne scoata fw-urile :)))) sa vezi atunci ce factiune unita suntem :)))

Mda ....

chit ca risc fw...

dar nu imi vine sa cred de ce sunt in stare unii....

pentru inceput P.V.L : plangea ieri pe la ora 18-19 sa ii lasam lui comenzile ca are doar 40 de comenzi da omu are timp de event si de stat vreo 2 ore in jail.

Cristian.... ce client ti-am luat ma tie? tu ai acceptat sa under.rules... iar la 1 minut dupa ce ai acceptat l-am luat pe reload de la paint. spunemi si mie cum adica ti-am furat clientu daca eu l-am luat pe reload>?

2. stiu ca voi ati trimis pozele lu meghy ,(in care eu am zis doar vezi daca vrea 30)....presupun ca sunteti foarte mandri ca am luat toti 3 fw.

PT cel care a trimis pozele .cel mai rau lucru e sa fii sifon.. dar de acum daca prind pe vreunu ca face ceva gresit fac ss si trimit imediat lu meghy si mastertrap . daca vreti razboi va dau razboi.

3 Buna Dimineata

BA ia mai taci tu drq din gura,disperatule,ca tu esti nesimtitu' si tu faci figuri? Ce razboi ma copile?, e un simplu joc AMARAT ma,tu joci pentru bani sau ce? Cati ani ai ma? mai mult de 12 nu-ti dau,hai dute si ia biberonu' si baga-te in patuc,si trage lapte la greu. VALEA! Poate daca tace-ai era server ON!

Edited by Flow

• Leviathan changed the title to Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions
  • HEROINA locked this topic
  • HEROINA unlocked this topic
  • HEROINA locked, unpinned, pinned and unlocked this topic
  • HEROINA locked and unlocked this topic
  • HEROINA unpinned this topic
  • HEROINA pinned and unpinned this topic