Jump to content

Las Venturas Taxi - Discuții | Discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neatza baieti!

M-am gandit sa reinnoiesc scriptul cu BlackList asa ca cine doreste sa il instaleze , il puteti instala de aici:

Pentru asta aveti nevoie de CLEO4 - Click

Instalare:

1. Fisierul blacklist.cs (scriptul) - trebuie sa il copiati in: \GTA San Andreas\CLEO\ - poza unde trebuie sa il copiati Poza
  2. Fisierul blacklist.ini (in el setati ce tasta sa apasati) - trebuie sa il copiati in :\GTA San Andreas\CLEO\ - Poza unde trebuie sa il copiati Poza
  3. Fisierul blacklist.txt (este sursa scriptului pentru a va dovedi ca nu este nimic ilegal in el)

• Log-ul scriptului.

Fisierul american.gxt (contine mesajele scriptului) - trebuie sa il instalati in: \GTA San Andreas\text\ - poza unde trebuie copiat poza

Fisierul american.ini - il copiati in : \GTA San Andreas\text\ - poza unde trebuie copiat poza

Tasta de pe care va apare in game scriptul este '' 6 '' poza

Daca doriti sa schimbati tasta o puteti face din fisierul '' american.ini ''

Voi posta orice modificare de pe Black List pentru a va tine la curent.

Welcome celor noi :).

Cat despre raport am vrut doar sa am peste 150, ceea ce am si reusit :D.

Multumesc:D

Ma duc si eu la culcare,ma odihnesc pentru a intra in forta pentru Cabby Of The Weekend.

P.S : Ieri am intrat in factiune si nam avut timp sa mai vorbesc cu voi deoarece am avut treaba cu about me si toate astea :).

Noapte Buna tuturor.

In primu rand vreau sa le spun celor noi bun venit sa faceti o treaba buna . Sa nu uitati de sedinta de duminica ora 14:00 prezenta obligatorie , cine nu vine are faction warn . Cererile de la inactivitate vor fi respinse pentru ca vreau sa vorbesc cu toti si mai ales cei noi intrati nu mai repet inca odata daca nu veniti . Treaba voastra celor care nu veniti primit faction warn - fara salariu etc .Vreau mai multa activitate in game .Ne vedem maine , noapte buna

Edited by ALex

Bafta in continuare baieti sa aveti grija de voi , sa fiti cuminti sa ascultati de noul lider care o sa fie . Sa nu uitati " TOATA LUMEA FARE DACA NU FW ORA OBLIGATORIE " :))) eh sincer chiar va iubesc si tin la voi mult . Nu o sa va uit niciodata . Bafta baieti !

" TOATA LUMEA FARE DACA NU FW ORA OBLIGATORIE " :)))

Nici la ora asta nu ne lasi? :))

Multa bafta in ceea ce vei face, imi pare rau ca s-a intamplat asa. Sper ca toti ti-am dovedit respectul pe care ti l-am purtat in momentul cand am venit la casa lui Kelton si ne-am riscat fundurile sa-ti aratam cat de rau ne pare ca pleci. Si as vrea sa subliniez TOTI, toti membrii au vrut sa vina cu noi, niciunul nu a ramas indiferent, cred ca asta spune multe de admiratia pe care ti-o purtam.

Personal, nici eu nu te voi uita niciodata, mi-a placut foarte mult perioada petrecuta aici alaturi de tine si restul baietilor. Iti sunt recunoscator pentru rank 3-ul pe care mi l-ai dat, mai cu seama ca este primul. Pentru mine inseamna mult.

Iti urez succes si sper sa ne mai auzim.

Asta e.. Ati muncit saptamana asta am vazut si eu, sunteti activi.. O sa va dau eu salarile, 500$/comanda. Maine la sedinta, daca nu intervine nimic.

Pana atunci totul merge la normal.. Puteti lua si /uninvite nu e obligat nimeni sa ramana, asa ca nu uitati de /fare cum a zis si ALex :)).

Edited by Reyy

Bafta in continuare baieti sa aveti grija de voi , sa fiti cuminti sa ascultati de noul lider care o sa fie . Sa nu uitati " TOATA LUMEA FARE DACA NU FW ORA OBLIGATORIE " :))) eh sincer chiar va iubesc si tin la voi mult . Nu o sa va uit niciodata . Bafta baieti !

Baftă multă Alexandru, vei rămâne mereu o legendă Taxi Cab Company.